Gulcan3 başka postlara yazmıştım buraya da kopyala yapıştır yapıyorum 🤗
üzülme daha ilk gün çok normal böyle olması ☺️ benim kızım 28 aylık 10 gündür öğretmeye çalışıyorum. İlk üç gün geleni bıraktı üzerine çok az lazımlığa denk getirebildik. 4. gün öğleden sonra çişi geldiğinde sallanmaya kendini sıkmaya başladı götürdüm lazımlığa yaptı. Kendisi söylemiyor ama çişi geldiğinde bi kıvranma var artık tuttuğunu görüyorum. 7. günden sonra hiç kaza yaşamadık dün ilk defa yanıma gelip anne tata dedi gittik kakasını yaptı. İki gündür gelip haber veriyor artık. Zamanla sizinkide alışacak emin olun benim kızımda hiç sinyal bile yoktu havalar güzelleşince başladım öylesine. Kısa süreli olmak şartıyla dışarı çıkıyoruz dışarıda hiç üzerine yapmadı eve gelince yaptı lazımlığına.
Normalde gece gündüz aynı anda bezi bırakın diyorlar ama ben buna uymadım çünkü kızım sabaha kadar çok kez çiş yapıyordu. Birini görsem değiştirsem öbürünü denk getiremem üşür diye korktum açıkçası. Birde arada uyandırsam geri uyumaz uykusu bölününce sabaha kadar uyumayanlardan. İlk 4 gün yine bezi dolu dolu uyandı 5. günden sonra hep kuru uyandı. İki gündür gece çişi gelince çağırıyor gidip yapıyoruz geri uyuyor.
Rengarenk külotlar almıstık onları çok sevdi. Kaka ve çiş yapınca beraber klozete döküp’bay bay çiş, bay bay kaka’ diyerek sifona basıyor onu çok sevdi. Lazımlıkta uzun süre oturup çişinn tamamını bitirmesi için kitap, oyuncak vs veriyorum orada vakit geçirmryi sevdi. Ellerini yıkama sırasında köpükle suyla oynamayı sevdi sizin bebeğinizde sevebilir. Pes etmeyin ilk günler kazalar hep olur 🌼