Ygmrry motherofLeyla bebeğim nerdeyse 2 aylık olucak aynı durumu yaşıyorum gün içinde o kadar kuş uykusu uyuyor ki derin uyku yok hiç asla uykuya dalamıyor bende bugün post açtım.Gece 1e kadar hiç uyumuyor kucakta uyutuyorum ayağımda sallıyorum 1,5 saat sonunda yatırdığım gibi uyanıyor deliricem
motherofLeyla Ygmrry bizimkide gece 11de uyuyo 2 gündür, ayakda sallamayla uyumuyo hiç sadece kucak, yani bırakmasam 3 4 saat uyuyo kucağımda nedense yatırınca uyanıyo garipler valla
Baklavanida Eslimebrar yani şöyle kızım mamayı binbir eziyetle içiyor. 2çekşyo ağlıyor 100cc mamayı 1 saatte parça parça içiyor
Baklavanida endoplazmikretikulumiste 8e aldım 9 buçukta uyumaya başladı yine aynıydı yaz geldi diye saatini geciktireyim dedim olmadı oda
superkahramanbiranne Baklavanida yanına yatır ve yatırarak emzir gözleri açık olsa da mırıldana mırıldana memeden sonra uyuyor .. ben yanıma alıyom elimi karnına sarılır gibi koyuyom uyıyom bi 10 dk sonra bakıyom kızımda bana baka baka uyumuş oluyo
Baklavanida superkahramanbiranne Mama içiyor emmiyor uyuyo kesintisiz bu 1 haftadır bu yeni çıktı işte
MommysMini motherofLeyla ben de ayağımda sallayarak uyutuyordum bırakınca veya bıraktıktan kısa süre sknra uyanıyordu şimdi beşikte uyutuyorum uyanır gibi hareketlendiginde hafif salliyorum uyumaya devam ediyo bu şekilde baya uzun uyuyo ben de yanına uzanıp yatıyorum kanepeye. Çok rahat ettim gerçekten
Baklavanida MommysMini beşiğim Yoyko anne yanı sallanabilen modelden ama kayrolara dayalı ayırmam gerekir
motherofLeyla MommysMini kaç aylık sizinki. Bende beşiğine koyunca uyanınca sallıyorum hemen ama yok kanmıyo valla uyumuyo kucağıma alıyorum hemen uyuyo 😂
Nurbost Baklavanida benim bebeğim de 3 aylık olcak gece uykusuna 10dan aşağı asla geçmez. 10uyur iki saatte bir kalkar. En son 4 5 gibi uyanır ben yatağımıza alıyorum mecbur yoksa dediğiniz gibi gözleri fıldır fıldır oyuna geçiyo. Hiç konusmadan sevmeden yatağa alıyorum biraz tepiniyo sonra uyuyor. Beşiğinde asla uyumuyor o saatten sonra
Gmznr2909 Baklavanida yok etmez merak etme bu bir dönem dediğim gibi sadece sabırlı olman lazım geçecek
Baklavanida Gmznr2909 gerçekten dayancak gücüm kalmadı hem nu erken kalkma hemde üzerini açıyor ben örtüyorum o açıyor üzerini açarken uyanıyor kafayı yedirtiyo bana yatağı yorganı yumtukluyorm ısırıyorum