Mirayada Kızım bugün tam 3 aylık oldu sadece anne sütü alıyor 5520 kg doktor cok zayıf mama başlayalım dedi bu ay sadece 600 gram almıs dedi actır dedi ama kızım gayet hareketli aç gibi değil mama vermem gerekir mi
Haribo42 Mirayada çişleri nasıll bence ağlamıyoya keyifliyse vermee bile her bebek çok kilo alıcak diye biley yokki sanıyolqrki bebekler aynı fabrikadan çıkan bi eşya
Mirayada Haribo42 herşeyi normal baya çişli bezi oluyor ağlamıyorda ya bende çok zayıftım zaten hayır mamaya karsı oldugum için değilde gercekten cok aç kalsa tabı veririm ama şimdilik normal durduk yere mama vermem cok sacma geldı bana
birkucukatahan Mirayada eğer çişi çok oluyosa o bebiş doyuyodur verme mama zaten doymasa ağlar surmaz yerinde 🌸
Masalserin2019 Mirayada doktorlaea kalsa hemen mama ver. Aç olsa anlarsın be canım cok hareketlidir ondan aldıgı kiloyu veriodur bana göre. Benm kızımda öle cnkü
Mirayada birkucukatahan evet ağlamıyor ya ilk doğdugunda 3100 dü fakat yogun bakımda kaldı 2800 ile eve geldık doktor 6.5 olmalıydı kg su diyince şaşırdım bezleri dolu oluyor kendide iyi maşallah
Mirayada Masalserin2019 bu mama ver diyine 2.doktor hemen mamaya sarılıyor doktorlar ya aç kalsa kg almasa mecbur verırım tabiki bakalım mamasız devam edeceğim
birkucukatahan Mirayada bebekten bebeğe değişir bu doktorlar standart kilo belirlemişler her çocuk öyle olsun isterler bakma sen annesi ver sütünü mama verme 🌸
Pdr Bebeğim 3 aylıkken 5.500 dü doktora iyi dedi kilosuna. 600 gram gayet iyi, 3 aylıkken bebeğim 500 gram almıştı. Bence gayet iyi kilo alımı 3 ayda 3.5 kilo almış nerdeyse.