Benim kızım 19 aylık ve artık memeden kesmeye karar verdim. Şimdi bazıları erken der ama şöyle bi durum var. Benim kizim hiç yemek yemiyor çok hareketli ve zayıf . Meme emdiği için ona güveniyor ve ne versem yemiyor çorba içmez pilav yemez yani evde ne yemek yapilirs yapılsın ağzını sürmüyor zorla yediriyorum oyunlarla şakalarla yerse yer hele kahvaltı hiç sadece salatalık ve zeytin sever . Gece sürekli emmeye uyanıyor ve ben de artık kesmeye karar verdim doktorumda demişti zaten gece beslenmwsini kes diye . Sabır taşı aldım aktardan göğüsüme sürdüm dun aksam hiç vermedim ama gece çok ağladı ben de verdim ama bu gece vermeyi düşünmüyorum gündüz hiç emmedi sabır tasini sürdüm göğüsüme. Meme istedi gündüz ağladı huysuzdu memeyi gördü kokuyi alınca kendini geri çekti . Ve inanır mısınız yemek yedi çocuğum bugün 😅 akşama doğru çorba içti akşam 8 buçuk gibi yoğurtlu bulgur pilavı yedi 1 saat geçmeden kaynanam da mutfakta çorba icirmis 😅😅uyurken de biberonla süt içti uyudu . Şuan ben de yattım bakalım bu gece nasıl olucak bana önerilerinizi tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim gece uyanırsa meme için ne yapmalıyım.