Gk123 Nur3452 isim olarak bilmiyorum ama emzirirken österojen olan doğum kontrol hapı kullanmak süt azaltıyormuş bu yüzden doktorunuza emzirdiğinizi belirtin ve size progesteron içerikli doğum kontrol ilacı yazsın
Miniktospikannesi- Nur3452 ben cerezetta kullandım hiç bir problem de yaşamadım memnundum yani ilaçtan
Nur3452 Nuurr123 onu eczacıya sordum 1 gün boyunca sütünü sağ çöpe at emzirme dedi. Onun dışında da bişey önermedi 🤦🏻♀️
Nuurr123 Nur3452 öyle bir şey yok ya bebek napicak 1 gün boyunca.. ben kullandım ama aşırı derecede regl düzenini bozdu 1 buçuk ayda 4 kere regl oldum siz düşünün
Nur3452 Miniktospikannesi- emzirme sıklığınız nasıldı peki gün içinde. Herhangi bir azalma oldu mu sütünüzde
Miniktospikannesi- Nur3452 sütümde azalma olmadı kesinlikle ama ben sürekli süt artırıcı şeyler içiyordum gün içerisinde belki o yüzden azalmadı bilemicem
Ceyda33 Doktora sormadan kullanmayın. Ebemiz kontrol yöntemlerini anlatırken hapların etkisinin emzirme yolula bebeğe de gececegini söylemişti. O sebeple hap kullandırma taraftarı değildi.
Nur3452 Ceyda33 ertesi gün hapı olarak almak istiyorum yarın kullanmam lazım. Bu durumda ne öneriliyor bilginiz var mı