Adabkc NilayBurak ilaçlat yoksa kendın ilaçlama cocukların varmıs zarar görmesınler ben metkim ilaçlamayı aradım bitkisel ilaçladılar sorun bitti haberın olsun bacım
NilayBurak Cocolingo Bibebek_ Adabkc ofkelisirin Kismett Çok şükür düzgün bi ilaçlama şirketi geldi ve 1 ilaçlamayla son buldu temziliğimizde yaptım mis gibi 🙂🙂
Cocolingo NilayBurak bizimde terasa yavru kesilerden bulaşmıştı eve kadar girmişlerdi neredeyse her ilacı denedik ama açık alan olduğu için bitiremedik en son çok yoğun tuzlu suyla yıkadık tüm terası öyle bitti
ofkelisirin NilayBurak gözünüz aydın ben kendim hallettim ama yuzeyselken gördüm yuva vs çok dibe inmemişti tahta kurusu aman bidaha gelmesin insalalhh
Pnarr_ NilayBurak gözünüz aydın benim başımada gelmişti fark eder etmez halıları verdim herşeyi yıkadım evi baştan aşağı temizledim ilaçlamaya bile gerek kalmadan geçmişti çok şükür sararsa kötü oluyor
ofkelisirin NilayBurak yaa merhaba benim evimdeki de pireymis napicam bunun devamı gelir mi 4 kez ilaç yapıldı tahta kurusu sanmıştık pireymis ya komşuda da çıktı çatıdan geliyor heralde yaaaa smdi görünce onda bildim pireyi