Aylim Bebeğim5 ay 28 günlük koynumda hiç uyutamıyorum , çok hevesleniyorum annanesinde uyur ama asla bende uyumuyor Çok üzülüyorum
Minel-inannesi Aylim al bendende o kadar yaninda insan varken uyumaz benim kizda illa yataginda yatmak ister
AdarinAnnesi Aylim Aslinda guzel bisey koynunuzda uyumasi ama bi yerden sonra asiri yorucu oluyor benim bebegim 2 ay 10 gunluk kucagimdan baska hic bir yerde uyumaz uyanik oldugu saatler de hep kucak istiyor yani dogdugu gunden beri yapisik yasiyoruz ve cok yoruldum simdiden 😢
momylerce Aylim bacılarım ne istediğinize dikkat edin dualar tutar yapışırlar size dikkatli olun 😂 ben tuvalete birle gidemiyorum gece uyutup yanından kalkamıyorum … keşke tek uyusa ananesiyle babanesiyle uyusa hey gidi hey
Aylim Yamaninannesiiiiii akşam uykuları hep kendi yatağında gündüz de hevesleniyorum yatak odasında birlikte uyuyayım onla ama nerdeee yatak odasındaki yatağımıza koyduğumda başlıyor bağıra bağıra ağlamaya 😅
Aylim AdarinAnnesi yani herkes yatağa alıştırır ben Kucak diyorum bi terslik var ama en azından gündüz yatak odasında koynumda uyusun istiyorum yok olmuyor
AdarinAnnesi momylerce sende bendensin sanirim 🥲 kucagima alip bi tas corba yapana kadar neler cektim bugun 🤣
caglack momylerce ay ben bu 10 aylık kendini hala yenidoğan zannediyor 20 dk yanından ayrılsam gözünü açıp beni çağırıyo. İmdat çığlığı basasım geliyo benimde djdjfjjf
momylerce AdarinAnnesi biz yaşımıza gircez hala aynı . Daha yolun başındasın kardeşim , ama isyan etme durumu benimse ve kabullen başka türlüsü çok zor 😂
AdarinAnnesi momylerce Aman Allahim 3-4 ay somra duzeliyorlar yataklarini istiyorlar diyolardi da umutluydum simdi hayallerimi yiktin 😳🤣🤣
Mutlumus Benimde 5.5 aylik ikizlerimden oglum yataginda uyur hic birlikte uyumadik kizim surekli yanimda uyumak istiyor onunla uyurken her yerim tutuluyor kasiyorum kendimi dinlenmeden uyaniyorum
AdarinAnnesi Mutlumus suna gogsumde uyuyo ve kipirdamamqk icin direniyorumm 2 saattir boyleyiz uyanmamasi icin ecel teri dokuyorum 🤣
Zehraclk Aylim aksine bende beşiğine alıştıramıyorjm 7 aylık hala daha beşiğe koyar koymaz ağlıyor yatakta eşimde bende harap olduk