Karın üstü egzersizleri yere su dolu kap koyuyorum icinede renkli toplar onlarla oynuyo küçük oet sisesinn içine nohut fasulye koyuyorum onun la oyniyuyo kndisi ses cikaartiriyo oyun halisina renkli kurdaleler bağlıyorum onları çekmeye calisyo kitasp okuyorum üç harfden oluşan yada iki harfden kelimeler tekrrliyorum dede ada ana baba baaaa beeee ceee deeeee dadada daaa gibi ellerine kendim singirskli bileklik yaptım kurdalelerde bağladım onaltı cekistiriyo cekistirdigi kurdelenn rengini söylüyorum sohbet ediyorum baban gelicek yemek yapalım doğa lari doğradım falan filan şarkı söylüyorum bana eşlik ediyo daha aralarda kendi haline birakiyorum tel bir oyuncak veriyorum sadece önüne yigmiyorum sklınca diğerini vrriyorum ötekini alıyorum parmak sayıyorum sonra alkisss yapıyorum hadi sende yap demiyorum hayvanları gösteriyorum bak köpek kızım ne der havvv havvv oda havvvvv diyo bak kedi Kızık kedi ne diyooo diyorum miaaaaaa evet miyavvv diyor diyorum dışarı çıkıyoruz disrda bak bu araba bak bu ağaç şimdi şuraya gidicez diye bilgin bazen arkadsimms gibi sohbet ediyorum oda bana cevap ceriyo kendince ayakalrini ağzına sokmaya ayaklarını elleme evresinde kesinlikle müdahale etmeyin derim yapıyorsa güzelce silin ayağını yıkayın sonra ona bırakın kollarını omuzu ile destekli tutup kendisi bin kalkmasi için destekliyorum bn bunu 3 ayda başladım şimdi kendisi ni kaldirabiliyo gene omuzu ille kollarindan destek sağlıyorum ama sadece. Tutuyorum destekli kendisi kalkmaya başladı.oklavaya ip bağladım ucunada sevdiği oyuncağı olta modeli onun kollarını yukarı kaldirip alması ni saglamk için yarın destekli oturrken örgü yumak ipler sağına koyuyorum sağına donuyo sonra gosererk soluna bırakıyorum soluna donuyo degsgik şeyler yapan varsa bnde onerilere açığım denerim