Visnelivotka Sabır taşı ile memeden kesen anneler help 😂 Sabır taşı aldım benim tek kendime dert ettiğim konu bebeğim emerek uyuyor ben bunu kullanmay başlayınca nasıl uyutucağım ? Lütfen sadece bilenler kullananlar yazarsa sevinirim. Teşekkür ederim şimdiden. 💐
Sda16 Visnelivotka bende burda bekleyim. Yaklasik1 aydır gündüz emmesini kestim. Sadece uyurken emiyor. 2 hafta sonra uyuturkende kesmeyi düşünüyorum ama ne yapacağim fikrim yok
HLmom Visnelivotka sabır taşıyla 2 günde kestim emmeyi hem gece hem gündüzü geceleri uyanınca su verdim mem eeg olmuş dedim pis pis yaptım 2 gece ağladı 3. Gece uyudu şimdi uyanmıyor geceleri
Mericcc Visnelivotka emerek uyumayı nasıl kesicez 😭 deniyorum deniyorum yok meme de meme.. memeyi bırakmadan önce memesiz uyumak lazım ama tecrübeli birileri aydınlatma keşke. Ne kadarlık bebeğiniz? Benimki 21 aylık
Wanderlust Visnelivotka 2 yasa kadar 7/24 emzirmis biri olarak benim de en buyuk korkum gece bin kere kalkisinda emmeden asla uyutamam olmustu ki 16 aylikken gece beslenmesini kestim ve 2 ay hep agladi millet 1 haftada alisiyor hic kalkmiyor derken 2 ay kesip bekledim ama bizimki alisamadi ve gece uyanmalarinda geri emzirmeye dondum diye emzirmeyi sonlandirmada cok korkuyordum ama hergun uzun uzun anlattim buyuudn artik emmek yok vs vs diye diye sanirim o da hazirdi tek seferde birakti ve gece uyaninca sadece pispis dememle uykuya donmeye basladi
Pamuk_sekermm06 momcan suya koydugunuz zaman rengi çıkıyor.bi kâseye azıcık bi su koyun icine atin hemen rengi çıkıyor zaten alin geri icinden.
Visnelivotka Mericcc Benimki 23 aylık 🙄 Nasıl atlatacağım bilmiyorum memeden kesme olayını ya taşı aldım daha kullanamadım duruyor cesaretimi toplayamıyorum 😅
Visnelivotka Wanderlust Ayy ne güzel anlatmışsın ya darısı bana inşallah kolaylıkla bırakabiliriz bizde çocuğum beni meme olarak görüyor tamamen anne profiline girmek istiyorum bi yandan da cesaretim yok çok zorlanırmıyım diye 🙄😂
HLmom Visnelivotka limon koydum sutyenimin içine çok şişlik vs yaşamadım 3 4 günde eski halime döndüm ben
Mericcc Visnelivotka yazın memeyi bırakmak istiyorum ben de ama şimdi meme olmadan uyutmayi deniyorum. Babası uyutsun dedim çılgınlar gibi ağlıyor o sırada. Bakıcısı mama verip pispisliyor uyuyor. Ben de meme vermeden biberon mu versem ama bu kez de ona bağımlı olur mu😒 taşı hiç bilmiyorum anlatıyorum şu an için memede süt bitecek diye no noo diyor bana😀