Arennsare Güzel anneler merhaba bebeğim bu aralar uyku konusunda baya yoruyor beni kendi kendime bir uylu eğitimi vermeyi düşünüyorum malum uyku eğitimi verenler çok pahalı maalesef.. rica etsem siz uylu eğitimi alırken nelere dikkat etmeniz söylendi rutinler neydi ne yapmak gerekiyor en azından elzem şeyleri öğrensem de doğru bir uyku eğitimi versem yardımcı olursanız çok sevinirim eminim başka annelerimize de fikir olacaktır 😊
Gokyuzumm Arennsare İlk dikkat edilmesi gereken şey uyku uyanıklık saatleri onları düzenleyerek başlayabilirsiniz
Arennsare Asym33 tam 1 yaşına girdi sallanarak uyuyor maalesef buda gece çok sık uyanmasına neden oluyor
yaasmnn Benim bebeğim de aynı durumda uyukuya aşırı derecede direniyor emerek uyuyor çok kısa sürüyor uyukusu bende eğitim almayı düşündüm ama çok pahalı
Asym33 Arennsare Bizimde 1 yaşında 5. Ayından beridir tamemen desteksiz uyuyor bizimde 5. Ayına kadar hep sallanarak uyuyordu ben eğitim almadım kendim uyguladim
Mygirlmybaby Arennsare aynı durumdayım. Daha şimdi denedim ama yok olmuyor direniyor. Bende böyle bir post açtım umarım anneler yardımcı olur
Arennsare Gokyuzumm onları düzenledim şükür saatlerde sorun yok sadece desteksiz uyuması sallanmayı bırakma kaldı inşallah başarabilirimm
Umutveannesi Arennsare paylaşmasına paylaşırım o sorun değil ama çok karışık bir planlama oluyor. Bebeğin uyuma uyanma saatine göre bir sonraki uyku saati süresi vs ayarlanıyor yani sadece desteği kesmekle olmuyor çok püf noktalar var
Arennsare Umutveannesi bizim şuan düzenimiz şu şekilde sabah 7 de uyanıyoruz saat 11 de ilk uyku 1 saat uyuyor o uyanmasa da ben uyandırıyorum sonra ki uykumuz 15.30 da yine 1 saat uyutuyorum ve gece uykusuna 20.30 bazen 21.00 geçiyoruz
Arennsare Umutveannesi normalde gündüz 3 saat uyutuyordum baktım çok gelmeye başladı 1 yaşına girince bende 2 saate düşürdüm
aselsdk Umutveannesi merhaba nasıl uyguladınız acana yardımcı olabilir misiniz banada kızım 9 aylık sadece emerek uyuyor gece 2 kere kalkıyor en fazla 3 kere yine emerek uyuyor ama desteksiz uyumasını istiyorum yardım eder misiniz
Umutveannesi Arennsare evet 1 yaşta gündüz uyku süresi 2,5 saat olmalı. 1,5 ve 1 saat şeklinde iki uyku olarak. Aslında sizin bebiş döngüleri de atlıyor uykuları güzel, siz sadece desteği mi kesmek istiyorsunuz