Pelinsel Arkadaşlar merhaba 8 buçuk aylık kızım var beni sadece geceleri emiyor ek gıda da çok fazla yediremiyorum o yüzden mama veriyorum 2 2 bucuk saatte bir ama hıpp combıotik sanki pek doyurmuyor gibi aralarda ek gıda da veriyorum ama hep bir huysuzluk sizce başka bir mama ya mı geçmeliyim fikrinizi almak istiyorum🙏🏻Yardımcı olanlar olursa sevinirim
Ask17 Pelinsel bi denemediğim hip kaldı ve keçi sütlüleride denemedim. Hip mama nasıl kokuyor tadı kötümü? Aptamilin berbat bi kokusu ve tadı var oğlumda hiç severek içmedi.
Pelinsel Tuba tabi diş de olabilir 2. Dişin ucu gözükmüş e beni çok emmiyor ek gıdada pek yemiyor mama içiyor ama oda doyurmuyor diye düşünüyorum artık ne yapacağımı da bilmiyorum yorgunluktan🤷🏻♀️☺️
Tuba Pelinsel Diş dönemi iştahsızlık yapabilir🤷🏽♀️ diş patladıktan sonra hala böyle olursa bir doktora götürmekte fayda var
burcusenova hipp mama doyurucu değil diye hep yazılıyor, bende okuyorum. bizim mamamız aptamil, istesen dene canım
ummuhanipekoglu hipp mama doyurmuyor bizdede aynı şey oldu değiştirmek zorunda kaldık. karnında sesler geliyordu aptamile geçtik valla şimdi kilosu gayet iyi artıyor
Ask17 ummuhanipekoglu ya bende yeni mama başladım. Şuan 6bucuk aylık. Bi türlü doğru mamayı bulamıyorım. Sma aşırı kabız yaptı ama oğlum çok severek içiyodu. Kabız diye mecburen braktım. Sonra bebelacgold oda aşırı ishal yaptı yani su gibi yapıyodu paketi direkattım karnı ağırıyo gibi çok ağladı. Sonra aptamil aldım. Bunuda zor içiyo tadını sevmedi ve aşırı kötü bi kokusu var aptamilin iki kutu aldım farklı marketlerden ikiside aynı yanık plastik gibi kokuyor ve tadıda kötü oğlumda sevmedi siz farkediyormusunuz kokusunu ve tadını? Herkes genelde aptamil kullanıyor şaşırdım bende napıcağımı
nagehanyorulmaz Ben aptamil kullanıyorum gayet güzel doyuyor hiç sorun yaşamadık huzursuzluğu falan yok