Zynpln Merhaba bi konuda danışmak istiyorum.2 yaşında bir kızım var. Dün gebelik testi yaptım 2 tane ikiside pozitif çıktı. Tam emin olmak için bugün eşimi gönderdim bi tane daha aldı.Ve negatif çıktı. Sizce gebelik var mı ? Yok mu ?
ikibebelikanne @edabolukbasi benim neden aklıma gelmedi böyle bir post açmak? baksana doktora gitmeden buradan kolayca öğreniliyor heralde bosa uğraştım kan ver doktora gir slssbhshsksj
edabolukbasi ikibebelikanne acemiliğine geldi dicem ustalık eserini yapmışsın bilemedim skfksk buradakiler doktor öğrenemedin mi hemen şak diye söylüyorlar hamile misin değil misin kskfsk 😂
Eslimebrar ikibebelikanne Bence insanlara böyle laf atmamalisiniz belki gidemiyordur bir nedeni vardır burda sadece azda olsa icini rahatlatmak için bir post açmış . Dertleşmek içini dökmek iateyemez mi insanlar bazı insanların durumu vardır gitmeye bazılarının yoktur belki hastane uzaktir yada fırsatı yoktur . Benim mesela geçen öyle oldu gecenin yarisiydi gittim kan verdim demekki hanımefendinin fırsatı yokmuskj gidemiyormus . Biraz empati lütfen
Zynpln Ben yurtdışında yaşıyorum öyle ha deyince gidemiyoruz doktora randevu almak için aradık yoğun olduklarını ve döneceklerini söylediler ondan yani yoksa kan vermem gerektiğini biliyorum 🤗
ikibebelikanne Zynpln Tamam peki forumda net bir şekilde hamile olup olmadığınızı nasıl öğreneceksiniz bunu çok merak ediyorum
ikibebelikanne edabolukbasi Ya ahahahahsjsk ben de sormak istiyorum bende öğrenmek istiyorum bende bendeğğ skshs
edabolukbasi ikibebelikanne at bana bakim ben hevesin kırılmasın üç vakte kadar bişey var mı yorumlayayım sjdjsj 😂
ikibebelikanne edabolukbasi Hayir hayır. eeee sen bana, daha beta değeri 25 olan bebemin cinsiyetini söyle smsbshshsbsj
Eslimebrar Zynpln Canım ben yaptığımda tek çizgi çıktı bir saat sonra baktım hala tek çizgiydi aksan baktim hayalet çizgi oluşmuştu dayanamdim gecenin on ikisi acilde kan testi verdim öyle rahataldim bence ni git tahlil yaotir