marinelife minderbob en iyisi klasik pandora bence ama kilitli olanlardan çok da rahat oluyor düşme derdi vs yok. Bendeki model şu çok memnumun senelerdir hiç sorun da çıkmadı
ehlenmomyy minderbob hiç tavsiye etmem. Pandora olmasada altın bilekliğim ayni hasır model yamuk yumuk şuan
Melikemlk Model isimlerini bil iyrm ama bi klasik olan var . Bi ona benzer açma kapaması farkşı daha sallatılkalıyor birazda charmım var karardı ama bence o kullanılmışlığı dha iyi. Bi charmımda taş düşmüştü götürdüm sertifika artı fatura ile aide yada değişim sağlamışlardı sorun yaşamadım. Temizliğinide yapıypruz diyolar ama 2kere sordum şuan yoğun beklemeniz lazım vs dedi almadılar. Klaaik gb olanı 2tne alınca birbiryle birleştirip koöye şeklindede kulanıyorlar. Bi sorun yaşamadım kopma batma gb. Zamanla gevşiyo sanki ama charm takınca sorun olmuyor
marinelife minderbob kilitli olmasına dikkat edin bence mutlaka ya da güvenlik zinciriyle kullanın benim başıma gelmedi ama kardeşiminki kilitsizdi birden açıldı bütün charmları düştü Allahtan kaybolmadı hiç biri de. Bilekliği de götürdü açıldı diye hemen değiştirdiler sıfırıyla.
-ikizlerim- Merhaba ben bunu kullanıyorum şuana kadar bir sıkıntı yaşamadım gayet kibar ve şık duruyor düşünebilirsiniz 🤗🥰
Omerinannesii Bende bu modeller var, ikisi taşıyıcı biri su yolu pave bileklik. Yanlarında hoş duruyor diye aldım. Rose kalpli çok güzel bence, ve alttaki kilit kalpli. Bu şekilde kombinledim 🌸