M04 Merhaba kızlar elimde akülü araba var tek bir kere dışarda kullanılmış,diğer türlü hep evde.Hiçbir sorunu yok çocuk büyüdüğü için başkaları faydalansın istiyorum çünkü piyasada fiyatlar çok yüksek
M04 Catlakbiranne tugcedogan ilkim_oglum Yusufumm06 Oglumcanim_ ilkertopcu Bilge_Alparslan MinelAdaBuglemikra Dbe1506 M04 Kızlar 6v,uzaktan kumandalı değil şarj edip anahtarla kullanılıyor ,ben ağrıda yaşıyorum ,fiyat 3000 ,kırmızı renkte olduğu için kiz ve erkek çocuklar için kullanılabilir
hurremsultann M04 ana sayfada üç çizgi varya orayı tıklayıp resim yüklemeye girin sonra altta ki linki kopyalayıp buraya yapıştırın
ilkim_oglum Benimde kuzenim almış oğlum sürekli ağlıyor istiyor fiyat nedir acaba birde yeriniz neresi
hurremsultann M04 o zaman gogle mutlu resim yazıp oradan yükleyin en allta ki linki yine buraya tıklayın
Oglumcanim_ M04 3000 miiii. Kız naptın ? Sıfırı o fiyatlar zaten araştırma içerisindeyim bende 3500 e buldum sıfır . Her ne kadar kullanılmamışta olsa 2. El ürün yani .
aayysseee M04 3000 bin biraz fazla sanki uzaktan kumandalı auidi sıfır 4 bin the land of legends de fiyatı düşürürseniz düşünebilirim