Sadeturkkahvesi Kızlar şöyle zarif şık günlük kolye bileklik tarzı şeyler almak istiyorum ama altın Önereceğiniz modeller var mı ?
Nacafa Sadeturkkahvesi ortasında çeyrek zincir kısmı ise halat burgu bir bileklik almayı düşünüyorum ben daha önce de kullanmıştım günlük kullanıma uygun bir model
LaraCroft Sadeturkkahvesi arpa zincir kolye ve künye çok moda oldu bu aralar bilmiyorum tarzınız mı? Onun dışında ben olsam bileklik olarak cartier model bileklik alırdım, kolye de italyan zincirler çok hoş oluyor.
sadekahve_bitter Sadeturkkahvesi tek zincirde olabilir yada sizin baş harfinizin olduğu bende nazar boncuklu var tabi uzun zamandır kullanıyorum bende Ajda bileziklerden istiyorum Yada cartier hermesin 14 k bilekleri var bakabilirsin
Nacafa Sadeturkkahvesi herkesin zevki farklı tabi. Bende yorumları bekleyeyim belki farklı bir öneri görürüm
sadekahve_bitter Kolyelerimde bekarlıktan kalma en son çocuklarımın baş harfini almıştım Kalpli, isimli var kolye
Kbrbisi28 Sadeturkkahvesi pandora altin bileklik ve baget altin bileklikler cok hos duruyor bide kar tanesi cokk hpsuma gidiyor ince ve zarif duruyor
BalBadem3 sehpayacarpanserceparmak_ Cartier hiç kullanışlı değil ama yamuluyor. 1 yıl kullandım 13 Gr hemen yamuldu
Winnithepooh bloggeranne balıksırtı bileklik bendede var 😁 ins kolyesini almakta nasip olur 🙏😇 çok istyorum
bloggeranne Winnithepooh ben İtalyan zinciri diye biliyordum 🤣 inşallah alırsınız görümcemde var aşırı güzel duruyor ☺️
Winnithepooh Sadeturkkahvesi aynali model kolye çok güzel narin ve zarif hemde patlıyor sürekli 😇 bilekliği kullanışlı değilmiş günlük ama kuyumcu onermedi balıksırtı bileklik önermişti günlük iş yaiarken sorun olmaz diye kolyesiyle takım alabilirsiniz beğenirseniz
misk-iamber3 Sadeturkkahvesi kesinlikle baget diyorum. Aşırı zarif duruyor. Her taktığımda tekrar aşık oluyorum sjsjssk bide dorikalar altın alyansla falan çok hoş duruyor bide üç renk olanlarından alırsanız her şeyle de takabilirsiniz saatlerin yanına falan çok yakışıyor
misk-iamber3 Sadeturkkahvesi https://ty.gl/salbknpy24 https://ty.gl/zwpg0ejtf2 Bunlar gibi canim. Topları renkli yani. Gold,rose,gümüş üç renk dediğim bu şekilde
sehpayacarpanserceparmak_ BalBadem3 birikim amacli degilde gunluk takmak amacliysa 14ayar alabilir onlar yamulmuyor. Dedigin gibi benimki 22ayar hemen yamuldu ama o kadar guzelki bozdurmaya kiyamadim ozel gunlerde takiyorum