Dorukkusumunannesi Kızlar kil tekniği yaptırmayı düşünüyorum aramızda yaptıran pişman olan veya hem arti hemde eksi olarak yönleri mutlaka vardır fikirlerinizi paylaşır mısınız nerde yaptırdınız ne kadara yaptırdınız
Kupelikiz_1 Dorukkusumunannesi bir sene oldu 500 e yaptırmıştım artı hiçbir yönü yok benim fikrim o kadar kötü oldu ki seyrek kaşlarım daha güzelmiş keşke yaptırmasaydım silmek için 1000 lira istiyor bir güzellik merkezi ama gene yapılan işleme pişman olurum diye sildirtmiyorum yani bilmiyorum belki yapanda önemlidir ben sözde iyi bir yere yaptırdım ama deliler gibi pişmanım
[silindi] Dorukkusumunannesi Bende hemen aktı kıl tekniği, çok güzel olmuştu ama en fazla 1 ay dayandı. Sonra pudralama tekniği yaptırdım. 2 sene olacak hala duruyor ama boyası baya aktı. İşlemi teyzem yaptı. 2 hafta sonra yenileme yapacak. 🍭
ozlemmm 1.5 sene once bin liraya yaptirdim. Memnun kaldim. Emzirmem bitince yine yaptirmayi dusunuyorum. İyi bir yer olursa sıkıntı olmaz
Emmosch Ben yaptırdım,aşırı memnunum,2021 Martta yaptırdım 2,5 yıl olacak nerdeyse hala tam olarak geçmedi,eksi bi yönünü görmedim,emzirmem bitsin tekrar gidicem
Onurcan21 yaptırdım pişman değilim ama kalım zaten çok seyrek değildi çok az boşluklar vardı o yüzden bariz bi değişim olmadı
Dorukkusumunannesi Onurcan21 benimde kaşım var ama ikisi birbirinden farklı ve bu fotoğrafta felan çok belli oluyor
Kupelikiz_1 Dorukkusumunannesi evet hem çok kalın oldu hemde gri gibi oldu benim. Adam kendi kaşlarımı almış üstten çizmiş içini doldurmayı geçtim artık. Benim şansıma heralde
[silindi] Dorukkusumunannesi Evet benim cildim yağlı canım teyzem yaptı güzellik uzmanı teyzem ama şu an yapmıyor malzeme elinde olduğu için evde tekrar yapacak bana