Zeynep_ve_osmanefenin_annesi Merabalar. 15 gunluk kizim var gogus uclarim cok kotu yara oldu napsam gecer bi bilgisi olan varmi. Lutfen yardim edin.
duruliyasmom Zeynep_ve_osmanefenin_annesi canım tahinin üzerine çıkan yağı göğsüne sür. Emzirirken de silmene gerek yok. Çok geçmiş olsun.
Duruuuuuu Zeynep_ve_osmanefenin_annesi gündüz zeytinyağı gece emzirmedigin zaman hematen pişik kremi var onu sür ben öyle yapmıştım Allah şifa versin 🙏
Busraoxuz Zeynep_ve_osmanefenin_annesi gumus kapaklardan al canım. Bu sorunu bır ay cektım. Kullanmadgım krem kalmadı (guya kapaklar pahalı dıye almamıstım krem parası kac tane kapak alırdı) en son lansolın agrıyı acıyı hafıflettı. Gumus kapagı da akıp taktım hıc cıkarmadım. Ikıncı gune kreme dahı gerek kalmadı. Bır sure taktım sımdı onada grek duymuyorum.
nzbr Zeynep_ve_osmanefenin_annesi benimde bebeğim 50 günlük. Lansinoh krem ve avent göğüs kalkanı kullanıyorum çok iyi geldi🌸
Zeynep_ve_osmanefenin_annesi Busraoxuz evet onada baktim biraz pahali ama dedigin gibi almafigim krem kalmadi onun parasi cikti yani
Duruuuuuu Zeynep_ve_osmanefenin_annesi evet çok oldu hametan mavi pişik kremininede gece sürdüm emzirmicegim zaman
Uummrraann Zeynep_ve_osmanefenin_annesi kesinlikle gümüş kapak almalısın benim doğumdan öncede yaraydı ilk lansonih krem sürüp taktım hep baya hafifletti anne sütü gelmeye başlayınca kremi de sürmedim içine dolan anne sütünün de iyileştirici etkisi var çünkü
Aslihannazli Zeynep_ve_osmanefenin_annesi kuzum geçmiş olsun Her şeyi denedim bende kendiliğinden geçti ne yazıkki hiç birşey fayda etmedi 😔 keşke yardım edebilsem çok zor bi durum biliyorum 😔🤦🏻♀️
[silindi] Zeynep_ve_osmanefenin_annesi Tahinin üzerine çıkan yağı sürebilirsin ama emzirmeden önce silmelisin. Bebeğinde susam alerjisi falan varsa bilemezsin çünkü. Ciddi reaksiyon falan olmasın mazallah. Bir de alma gücün varsa gümüş kapak tabiki