Newmom41 Merhabalar temmuzda tatile gideceğim bebeğim 7 aylık olacak o zamanda fakat yolumuz uzun 5-6 saatlik bşr yolculuğumuz olacak bebeğim için yiyecek ne almalıyım nasıl mamalar hazırlayabilir otel ve yol için
papatyam-34 Newmom41 Bende bekleyeyim biz de temmuz da gideceğiz 9 aylık olacak 🙊 Çok merak ediyorum beni neler bekliyor çok güzel geçti seneye bi daha gelirim mi diyeceğim yoksa bi daha hayatta tatile gitmem mi diyeceğim bakalım 😂😂
sarikusveannesi Newmom41 en iyisi gece yolculuğu çünkü gece uykusuna geçmiş oluyor bebek arabasını termosunu mamasını almayı unutma ilaçlarını filan hazır kavanoz mama alabilirsin kolaylık oluyor eline salatalık kraker meyve alabilirsin yolda filan iyi oyalar Tatil yerinde ek gıda olayı sıkıntı ya takmayan biriysen kendi yemeklerinizden tattırabilirsin zaten 7 aylık olacakmış tadımlık yer bide yoğurt el yapımı yapıyosan ev yapımı hazır alıyosan tek yiyimlik hazır alabilirsin bide buzluk var bime filan geliyo bozulmayı filan biraz olsun engelliyo yola çıkmadan ek gıdalarını yapıp o buzluğa koyabilirsin
Hellobello Newmom41 merhaba, nasıl bir otele gidiyorsunuz bebek büfesi özel yiyecek hazırlama falan var mı otele sordunuz mu? Yol konusunda antalyaya gidiyorken hep gece yolculuğu yapıyoruz yoksa asla oto koltuğunda durmuyor kızım, imkan varsa tavsiye ederim
Hellobello papatyam-34 ayy inş çok güzel geçer evde olduğumuz gibi bazen kriz anları oluyo ama unutuluyor☺️ genel olarak tüm tatillerim güzel geçmişti 3 aylıktan beri de hep gidiyoruz. Bebekler zaten değişik ortam açık hava seviyor o yüzden endişelenmeyin yanınıza gerekli her şeyini alın evdeki konfor oluyor gayet
Newmom41 Önerileriniz için teşekkür ederim herşeyden önce yemek olayı beni biraz tedirgin ediyor ev yapımı yoğurt yolda bpzulur mı bilemedim meyve püresi flan otelde bir şekilde cam rendeyle rendeleyip verebilirim ama yemek olayını nasıl yapacağım bilemiyorum
Hellobello Newmom41 cam rendeyi taşımanıza gerek yok aslında bebek meyve emzikleri oluyor ya 2 tane ondan almıştım, içine kavun karpuz elma herşeyi koyup veriyordum eline çok rahat olmuştu. Yoğurt sıcakta bozulabilir ben riske etmezdim hem doktorum da otelde hazır yoğurt yiyeceğine 4-5 gün hiç yoğurt yemesin demişti