Humosunannesi Ci2017 kac kilo dogmustu. Ne zamandir meme reddi var benm de 3 ay 7 gunluk cok yavas kilo aliyor ve meme reddediyor
Ci2017 marinelife evet gorustum ama bı işe yaramıyor malesef gazı vardr diyo meme reddi için ama hiç alaksi yok gazla
Ci2017 Humosunannesi 3 kilo dogdu 2 aydır var ama gittikçe kotulesiyo uykuda emiyo sadece uyanık emmiyo önceden emerdi azda olsa uyanik
Humosunannesi Ci2017 benmde ayni bizde 36+4 te 3 kilo dogdu suan 5 kilo ve gunduz nadiren emiyor biberon istiyor gece uyku arasinda beni emiyor genelde uykuluyken zorluyorum en azondan sütüm kesilmesn dye gece beslenmesi kilo alimi icin önemliymis
Ci2017 Humosunannesi evet öyle bende gece kalkiyorum 2 defa sütüm de azaldı hissediyorum benim ki biberonda asla tutmuyor tutsa vericem ama tutmuyo
Ci2017 marinelife uykuluyken tutuyo canım işte gece emziriyorum bazen de uzaniyo yanına uzaniyorum az tutuyo birakiyo görüştüm ücretli hemde unutturma yöntemi yap dedi ama nsl yapcm kaşıkla da verdiğimde istemiyo uykulu emziriyorum zorlamıyorum ztn ama değişen bişey yok devam bakalm nereye kadar