Esmali Kızım zaten tüylü doğmuştu fualleri kulak üstü tüyleri vardı onlar epeyce döküldü ama yaklaşık bir aydır bıyıkları belirginleşti.. siyahımsı , çok kafama takıp üzülüyorum..zamanla dökülür yada rengi açılır mı😞
Masalkizinannesi Esmali benim kiziminda var dökülür dediler 7 aylık hala dökülmedi ama gözümüz alıştı artık yegenim 3 yasinda onunda var yani bizde genetik 🤭 bunun için neden üzülüyorsunuz ki siz anlayamadim
amansallagitsin Esmali malesef dokulmez bz 18 ayligiz her yerinde ayvalik tuy var doktor ilerde epilasyon masrfn oluck dedi ki ztn bende tuylu biriydim benden almis demek ki yapicak birsey yok buyudukce kendiler halederler dert etmeyin
Esmali coktepkiliyim bende var zaten pkoyum ama bebekken çocukken yoktu benim.. birde ben sarışınım kızım kumral.. benim tüylerim en azından sarıydı kızımınkiler siyahımsı.. şimdiden dışarda okulda falan dalga geçerler diye kafama takıyorum.. çok üzülüyorum kızım adına çünkü zorluğunu biliyorum😞
Defnecik23 Masalkizinannesi çirkin bişey olduğu için olabilir mi. İlerde çocukla dalga geçecekler hani maalesef
Esmali Masalkizinannesi benimde tüylenme sorunum var, genetik diye düşünüyorum..ben zorluğunu çok çektim onun için kızım adına üzülüyorum
Masalkizinannesi Defnecik23 benim kiziminda var ve bana hiçte çirkin Gözükmüyor eskidenmiş o lise üniversite zamanını beklemeler aldırırım olur biter kendini bildiginde bunun için niye canimi sıkayım ki ve bunu cirkin olarak adlandirayim.. Allah sağlıklı evlat vermiş sizde ya valla anlayamıyorum bazen insanları.
Esmali amansallagitsin banada dökülcek gibi gelmiyor ama bi umut sormak istedim.. büyüdüler mi elbet hallederler ama daha ufakken okul çağında arkadaşları dalga geçebilir, malum çocuklar bu konularda acımasız oluyor😞
Balyanaginannesi Esmali parmak agdasiyla al….! Tobe tobe olursa olsun simdiden bunu dert edip cocuk büyürken bilinc altina yerlestirin olurmu 10 yasina gelmeden instagirl olsun
amansallagitsin Esmali bilmem mi bu yuzden bende dertliyim ama yapicak birsey yok malesef okul caginda tuylu olmasan bile baska sebepten dolayida dalga gecenler oluyor birde ole dusunun.
Melek1921 Benim kızımda da var babasına çekmiş ben sarışınım yani ben pek problem olarak görmüyorum sağlıklı olsunlarda
Esmali Melek1921 orası öyle tabi ama ben bu sorunu yaşayan biri olarak derin yaram gibi bişe diyebilirim..
amansallagitsin Evaninanasi var sirtinda bile var sirtinda oldukca fazla genitalde cok az belli bile olmuyor ancak kollar bacaklarda yuzde yanaklarda mevcut