Emine_2222 Kızlar bebeği 9 aylık veya daha büyük olanlar günde kaç öğün yemek veriyorsunuz acaba ben bi kahvaltı birde akşam yemeği arada da yoğurt fln veriyorum genelde ama kimisi öğlen de yemek veriyormuş acaba siz nasıl yapıyosunuz nasıl verilmeli
bebekece Emine_2222 bu ay 9 ay kontrolünde doktor öğlenede yemek koydu normalde sizin gibi veriyordm 2 ana öğün 1 ara öğün şeklinde şimdi 3 ana öğün yoğurdunu yemek yanında veriyorum birde ara öğün meyve
slkndwht Emine_2222 benim kızım da 11 aylık yaklaşık 3 ana öğün veriyorum 8. aydan beri 9. ayda bir de ara öğün ekledi doktoru onda da meyveli yoğurt vs veriyorum. Öğle yemeğini de akşam yemeği gibi veriyorum genelde. Öğlene et verdiysem akşama sebze işte ya da bakliyat balık vs. aynı günde iki öğüne farklı besin değeri olan bir menü oluşturuyorum.
Emine_2222 nazlimom_ peki öğlenleri tçyrmek olarak ne veriyorsunuz akiam yemeğimi gibi yoksa daha basit şeylermi 2 öğünde ne yapacağım diye düşünürken 3 öğün nasıl olacak bilmiyorum
nazlimom_ Emine_2222 sabah kahvaltı öğlen yoğurtlu meyve ya da muhallebi tarzı akşamda bizle beraber tuzsuz yemek