E2l2i2f2 Kızlar sütüm azaldı bebeğim doymuyor çok moralim bozuluyor bu duruma ne arttırır sutu lütfen yardım edin
Kuzularinanasi E2l2i2f2 kac aylik bebeginiz.bol bol su ve uyku oncelikle.malt icecekler,rezene,bulgur bunlar da arttirir sütü
AysegulKrgln Öncelikle kendinize ve sütünüze güvenin günde 2-3 litre su içmeye çalışın ve bulduğunuz her fırsatta uyuyun sütü en çok arttıran şey uyku ve su. Birde sütünüz azaldı diye bebeğinizi emzirmemezlik yapmayın bol bol emzirin bebeğiniz emdikçe sütünüz artacaktır
Gokannesi Bol bol emzirmek ve güzel bir sekilde dinlenmek en iyi gelen. Ben kompostonun da çok faydasını gördüm, Ayva kompostosu özellikle artırıyor sanki ya da bana öyle geliyor bir de dert edinmeyin cok, ek gida donemindesiniz, takviye verebilirsiniz
Busramihra Kendinize bunu dert etmeyin öncelikle. En başta bol bol su ve dereotunun, taze soğan çok faydası olduğunu düşünüyorum.(dereotu ve bütün yeşillikler) bol bol salata yiyebilirsiniz. Ve tabiki en önemlisi ne olursa olsun emzirmekten vazgeçmemek.