Busraozcn Kızlar 10 aylık bir kızım var ve bu sabah test yaptım hamilr olduğumu öğrendimm kızımda emmeden uyumuyor emzirmemeli miyim napmam gerekiyor şuan hiç bilmiyorum bazı doktorlar emzirmeye bir engel olmadığını söylüyor
oglumherseyim5 Busraozcn benim doktorum da emzirmeye bir engel olduğunu söylemedi aksine istediğin zamana kadar indirebilirsin dedi hatta bana ikinci çocuk doğarsa onunla birlikte bileyim silebilirsin dedi😂😂 ama nasip olmadı düşük yaptım zaten şimdi kadın doğum doktoruna anlatır size
Elisa34 Busraozcn öncelikle hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ben engel değil diye biliyorum ama siz genede bi doktora sorun
Belinaytuana Busraozcn korunmuyormuyduniz canım bu arada tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙂
Yorgn Busraozcn 6 aylık hamileyim 22 aylık bebeğim aynı sizin durumunuzdayım. Benm gittiğim dr sorun yok sadece senin enerjini düşürür takviye vs almalısın beslenmene dikkat etmelisin diye uyarmıştı.gercekten de oyle takviye almadığım zamanlarda çok kötü olmstum bu arada kan değerlerinize baktirin demir vs.hayrli olsun
Busraozcn oglumherseyim5 yaa şuan zaten daha şokunu atlatamadımm birde emmeyincr uyumuyor da iyi bsri ben emzirmeye devam edeyimm 😊
Busraozcn Belinaytuana benn zatrn adetlenmiyordum ayrıyetten hap da kullanıyordum ama nasıl oldu anlamış değilim adetlenmeden nasıl olabiliyor hala şoktayım zatenn
Birberenannesi Busraozcn tehlikeli bi gebelik değilse emebilir hatta doğum yaptıktan sonra ikisi birden de emebilir doktorunuza danışmanız daha doğru olur sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Busraozcn yaseminsahin14 cezaretteydi çok dikkatliydim hap konusunda ama zaten birde adetde görmüyordum hamile kalmak mümkün mü bu şekilde bilmiyorum da