nergiscamli Kızlar bestiron damla kullanan var mı yeni başladık doktor kilosuna göre dedi 7 kilo 7 damla veriyorum sağlık ocağı 4 damla dedi siz nasıl veriyorsunuz kafamı karıştırdı bu durum
Matildanil nergiscamli bestiron damla her kilo için 2 damla yani 7 kilo için 14 damla sağlık ocağı onların verdiği damlaya göre hesaplıyor yanlış oluyor. Her damla Farklı olduğu için değişebiliyor sayısı
ElifDurucuk nergiscamli bestiron için bir doktor bir damla dedi, başka doktor 2-2.5 damla dedi. Ben 2 damla olarak veriyorum kilosuna göre
Kbr-a nergiscamli kan damlalarının içeriği birbirinden farklıdır. Yoğunluk bakımından bestiron damla diğerlerine göre daha seyrek olduğu için damlası kilosuna göre fazla olmalıdır internetten tekrar araştırın biraz fazla vermeniz lazım yoksa belli zaman sonra kansızlık oluşuyor
atlasask nergiscamli ben kilo başı bir damla veriyorum . Bir dönem kilo başı iki damla verdiğimde çocuğum kusmuştu fazla geldiyse demek ki. Doktorun dediğini yapın siz her bebeğin gelişimi farklı sonuçta
nergiscamli @“Yigitefeninannesi_”#p25855312 bana da doktor öyle dedi sağlık ocağı 4 dedi çok kafam karıştı
Yigitefeninannesi_ nergiscamli geçen kontrol de doktorumuz ben çok bonkör um kan damlasinda ver demisti kilo başı 2 olarak :) ben başlarda 1 damla olarak ilerledim 1 hafta oldu kan vermiştim degerlerinde sıkıntı yoktu
Matildanil nergiscamli 2 verin iyidir 😃 şaka bi kenara ben de ilk 1 damla veriyordum çoğu yerde emilimi gereği iki verilmesi gerektiğini okudum instagramda bi bebek hemşiresi de 2 dedi ben de 2 şeklinde devam ettim
Yigitefeninannesi_ Sağlık ocağıda bize kilo başı 1 damla demişti ama kullanan çoğu kişi kilo başı 2 damla olarak kullanıyor ki doğrusu da öyle sanırım
yaseminsahin14 nergiscamli bende 10 kg 10 damla veriyorum 4 damla d vitaminine yazmışlar onu 4 veriyorum
Erolunannesi nergiscamli ben de aldım ama bana damlalığı tamamen doldurup ver dedi öyle yapıyorum 🤷 11 aylık bebeğim