Aliis Merhaba annelerim Bebeklerimizi nasıl giydiriyorsunuz 8 aylık bebeğim var ben kilotlu çorap ve ince tulum giydiriyorum ama artık çorap çıkmalı mı bilemedim 🤭
Deletedmom_79 Aliis yaşadığınız yeri bilmem ama şuan istanbulda uzun kollu zıbın ve alt olarak giydiriyorum gece çoraplar çıkıyor sadece.
Mustafam-elifim Aliis yazlık sıcak yerdeyseniz çıkarın bende kalindan inceye geçtim 9 aylık bebeğim ama bazen çok sıcak olduğundan çıkarıyorum kısa süreli parka falan çıkardığında ama evde giydirmiyorum artik
Dilaraortacc Aliis kayseride hava 18 20 derece arası evde sadece kısa kollu zibinla duruyor dışarıda şortlu tulum ya da şort tişört şeklinde
Evrencakar İnce kilotlu çorap ve alt, zıbın ve uzun kollu giydiriyorum hava durumuna göre bazen yelek bazen yağmurluk
Dilaraortacc Dilaraortacc çorap dışarı hariç hiç giydirmiuorum Dr Osman gönulal corapsiz bebek gelisimi ile ilgili video yayinlamisti ondan beridir giydirmiyorum gece de rahat uyuyor evde de usumuyor oyle
nurze01 Deletedmom_79 benim bebeğim 34 günlük. Bende çorapla uyutuyorum. Bizde istanbuldayız ama hala havalar sanki serin ya🥹🥲 en düşük derece de doğalgaz yanıyor. Tek kat giydiriyorum ama çoraplar çıkınca sanki gaz sıkıntısı olucak veya üşütecek diye korkuyorum 🥴
Deletedmom_79 nurze01 üstüne ince müslin falan örtüyorsanız sorun olmaz ama anne yüreğidir ya en doğrusu. Yaza az kaldı zaten bir gece çıkacka sonunda🙃 Bu arada gaz hiç bitmiyor ki🤪 sadece kendi yöntemlerini geliştiriyolar Sağlıkla büyüsün
burnumagelioduuujfklkl Aliis izmirdeyim hava şuan 27 derece oğlum 14 aylık çorap yok ayağında kısa kollu tişört uzun eşofman altı var yanıyoruz🥵