Gunes10-01 Merhabalar bebeğimin vücudunda 1 aydır böyle şeyler çıkıyor su an 3 4 yerde var sizce alerji mi Ayrıca öksürüğü hırıltısı var doktora götürdüm ciğerlerinde bişey yok dedi hiç birşey yapmadı sizce nedir bunların nedeni :( bebeğim su an 4 ay 7 günlük
Newmommom Gunes10-01 biz 7 aylığız Eşim grip oldu çocuğa geçti sonra onlar toparladı ama bana geçti çocuk tekrw hasta oldu. Hırıltı öksürük vardı ağız çevresi ve el bileklerinde isilik gibi kırmızı noktalar vardı . Doktor gıda alerjisi olabilir dedi ama bilmiyorum öksürük ve hırıltı alerjiden olmaz herhalde ve ciğere inmeden müdahale edelim dedi. Çocuk kedi gibi hırıldıyor resmen hava cihazı falan verdi günde altı tez ilaçlı hava veriyoruz ayrıca antibiyotik ve alerji ilacı bi gösterin yine doktora ama bronşit ihtimaline karşı öksürüğü hele hırıltılı hiç ihmal etmeyin
yeniannee5 Gunes10-01 benim bebeğimde de var dediğiniz gibi hırıltı hapşırma da var. Alerji midir acaba ne alerjisi
Simge2507 Gunes10-01 ay benim kızımda da aynı şeyler çıkıyor yüzünde minik sivilce gibi sonra sönüyor ne olduğunu bende bilmiyorum. Burada bekleyeyim belki bilen cikar
Gunes10-01 Simge2507 inşallah aynı zamanda da öksürük hırıltı balgam hapşırma ben alerjiden şüphelendim
Simge2507 Gunes10-01 bizde öyle belirtiler yok başka benim bebeğim 10 aylık ek gıda da alıyor ama farklı birşeyler vermedim bu ara