Pnrdgn Bebeğim 3 ay 21 günlük ağlayınca meme tutmuyor başka kimlerin böyle nasıl üstesinden gelebilirim 😔
Semrakrhn38 Pnrdgn yaa benim bebegimde oyleydi gonlunu aliyordum oyle veriyordm oyle yapa yapa meme reddi yasadim memei almadi hic sagip veriyom suan ozmanlarda meme reddi yasamistm cok zordu kendini diriyo almiyordu gonlunu alin bisekilde verin
Damlas Pnrdgn sallayarak emzirebilirsiniz, internetten kolik bebek müziği açıp pışpış yapabilirsinizz. Çok ağlıyosa önce sakinleştşrip sonra emzirebilirsiniz. Süt tazyikli geliyo olabilir, gazı olabilir, burnu tıkalı olabilir. Bildiklerim bu kadar ☺️
Damlas Pnrdgn serum fizyolojik de damlatamadıysanız tıkalı olabilir, o zaman burnundan az nefrs aldığı için ememiyorlar. Gaz durumu nasıl
Emineeeeee Ağlayacak duruma gelmeden sakinken emzirin ağlıyorsa asla ısrar etmeyin daha fazla öfkelenip tutmaz soğur memeden Allah kolaylık versin 🙏🏻
Pnrdgn Emineeeeee zaten memeyi sakinler veriyorum kendini ittirip ağlamaya başlıyor krizi tutuyor sonra da susmuyor omzumda ağlayarak uyuya kalıyor