-Tubaaa- Merhabalar, kızım haftaya 3 aylık olacak. Doğduğundan beri arıtma suyunu kaynatıp ılıtıp yıkıyorum. Artık normal çeşme suyu ile yıkamaya başlasam bir sıkıntı olur mu acaba? Sizler nasıl yapıyorsunuz?
[silindi] -Tubaaa- Göbek bağı düştüğünden beri çeşme suyu ile yıkıyorum Allaha şükür bir sıkıntı yaşamadık 🌺
1306gktg -Tubaaa- doğduğundan Bu yana Çeşme suyu kullandık canım şükür bi sorun olmadı olmaz da bence içiniz rahat tutun
Asyaveannesi04 -Tubaaa- doğduğundan beri çeşme suyu kullanıyorum hiç bir problem yaşamadık 17 aylık olucak
-Tubaaa- Ay ne bileyim bana hep öyle yıka dediler benim de içim rahat etmedi😀😀 her gün yaptırdığım için çok zor oluyor
BalBadem3 -Tubaaa- 17 aylık hep çeşme suyuyla yıkadım nolacak ki niye arıtmayla yıkıyorsunuz anlamadım içmiyor sonuçta o suyu😂
Melovealp Kırkı çıkana kadar içme suyunu kaynatıp yıkadık,kırktan sonra normal çeşme suyuyla yıkıyoruz.1 ay 25 günlük
Zeynayzey -Tubaaa- okuyunca aklıma bi post geldi doğduğundan beri çocuğumu yıkamak için damacana su alıyoruz artık almasam da çeşme suyuyla yıkasam bişey olurmu diye post açmıştı birisi bebeğimi her yıkadığımda aklıma o gelir 🤣 Bende doğduğundan beri çeşme suyu kullandım bence bu kadar düşünmeye gerek yok hep aklıma afrikadakiler felan gelir nasıl imkanlarda büyütüyorlar biz en ince ayrıntıyı düşünüyoruz gerek yok bu kadar ayrıntıya bişey olmaz yani .