Yesillimon sezer2022 Canim bu tüle attığın fonlar gitmez acayip karışık bir görüntü olur yerinde olsam lacivert black oud fon diktiririm hem güzel durur hemde işine yarar.
Yesillimon sezer2022 Yani ışık gecirmeyen fon demek cnm hatta stor olarak bile satiliyor gün ışığı gecirmiyor 😊
Poly-ana sezer2022 Harika birşey canım biz yatak odasına kullanıyoruz perdeyi açmadığın sürece gece gibi
Poly-ana sezer2022 Ben olsam tülde ki yıldızın renginde buz mavisi tek renk fon diktiririm bu tüle uyumu sevdiğim için
Deletedmom_875 Bence fon duz koyu mavi olmali. Bu arada konudan bağımsız benim bi arkadaşım karartmali stor perde kullanıyor icerisini baya karartıyor
1-Ekim sezer2022 o fonlar 👎 eğer tülünü değiştirmek istemiyorsan gün ışığı geçirmeyen stor kullanabilirsin illa fon da kullanmak istiyorum diyorsan onlarında gün ışığı geçirmeyen fonları var
Busramaden sezer2022 kız bunun nesı sade uzerındekı yıldızlar tulunu hareketlı yapr ustune bı daha desenlı fon koyarsan karmasık bısey olur soyle anlatayım cıceklı bır sortun uzerıne baska cıceklı bı tshortmu gıyersın yoksa o cıceklerın rengınde duz bısey mı
Topisko sezer2022 bence bulutlu daha güzel. Uzaylı olan çok karışık. Yıldızi da bütün yıldızlar aynı boyut olmasaydı daha iyi olurdu. O yüzden bulutlu
yagmurkokusu_ sezer2022 tülün düz olursa boğmaz ama hareketli seçersen o fon perde de tuhaf duruyor aynı hatayı yaptım iadelerle uğraştım tülü de fonu da düz seçtim bu kez renk koyu geldi.