kasimonbes Kizlar domestosun leke cikaricisini kullaniyordum hatta 2 3 kere yikadim kizimin kiyafetlerini ama cok az cikti sonucu. Var mi soyle etkili tavsiyeniz cocuk kiyafetleri icin 😔
Bebetonunmotheri kasimonbes bende çok sey aldim denedim en son buradan bir anne sayesinde sonuca ulaştım 😂 MY RABBİT kesinlikle tavsiye ederim anında etki ediyor
Sheker06 kasimonbes baby me çamaşır suyu tozu, bi gece önceden kıyafetleri suda bekletiyorum hiç bi şey kalmıyor. Renkli beyaz hepsine oluyor
kasimonbes [silindi] valla tavsiye edilen her seyi denicem herhalde. Dun 3 kere yikadim leke cikarici uzerine doktum makineye doktum ayrica doktum yok cok az cikmis cok cok azi kalmis. Hayir kiyafetler kuculunce satilir yani temiz olsun diye ugrasiyorum 😂 kapya biber yuzunden bunlar 😂
Ilkannelik Yani baby kullanıyorum sprey olarak ama çok fazla yere dağılmışsa biraz uğraştırıyor bende belliyim farklı tecrübeleri
kasimonbes [silindi] once domol deneyeyim sonra my rabbit ise yaramazsa da baby me bakalim deneye deneye bulcam 😂
nilesea Bebetonunmotheri çok teşekkürler, toz haldeymiş geliba, kullanımı zor oluyor mu, başka biri domolün spreyini önermiş önce onu deneyeyim diye düşündüm sprey daha pratik olur diye, ikisinin de yorumları baya iyi.
[silindi] kasimonbes Baby me bende kullanıyorum ama çıkartıp çıkarmadığını çözemedim çünkü domol da atıyorum 😃