Nezzz_ Kızlar ekmek yapmayı denedinizmi hiç videolarda bakıyorum altı kızarmıyor hiç genelde borcamla yapıyorlar yaptınızmı tadı nasıl oldu ilk defa deniycem pişirme kağıdımı kullanmak lazım yoksa borcammı sizce hangisi? önerilerinizi bekliyorum🥰🥰🌸
Rozerinn Nezzz_ ben ekmek değilde kek denedim dediğin gibi altı hamur kaldı pişmedi ben pişirme kağıdı kullanmıştım borcamı veya slikon kabı hiç denemedim açıkçası
Nezzz_ Rozerinn Evet taban kirlenmemesi için silikon kalıplar varmış o ve yağ püskürtmeden alıcam normal yağı üstüne az bile koysam çok yap atmışım gibi geldi ama genel olarak herseyı denedik gayet çok güzel ve başarılı oldu ekmek poğaca tarzı seylerı denemedim nasıl yapar bilmiyorum 🤷🏻♀️😊
Rozerinn Nezzz_ yani benimkindede kek yapma özelliği var deneme amaçlı yaptım koydum ama yok yapmadı bende bidaha denemedim ona uygun slikon kap bulursam yapıcam yine bi ara yine pişmezse fırında yaparım artık
Nezzz_ Rozerinn Bendede kek işareti var ekmek borcam kalın oldugundan alt kısmını kızartmıyor pişirme kagıdı ilede olurmu dıye dusundumde sorayım dedım bakalım denemedım henuz deniycem🙉🙉
Nezzz_ Gokcehanim Tepsi incemiydi canım borcamda yapanlarda kızarmıyor alt kısmı bende oyle ayrıyeten ters cevırıp kızartmak ıstemem ekmegı ya hepsı aynı anda pişsin istiyorum
Nezzz_ Gokcehanim Kek kalıbım kelepçeli vardı bak o daha ince tabanlı onda yapabilirim teşekkür ederim canım🥰🥰