Elifsaremmm 7 aylığız şuan 38derece ateşli Calpol verdim üstünü hafiflettim. Normalde ateşli olan insanlar eli ayağı buz gibi vücudu sıcacık olması gerekir değil mi yoks ayanlış mı biliyorum? Kızımın tüm vücudu sıcacık eli ayağıda aynı şekilde sizde de böyle olan var mı? İlk ateşlenmesi deil daha öncesinde de aynı böyle oldu. Buarada ateşi için ne yapayım ayağı açık mı kalsın çorap mı kalsın ince zaten üstü bi kat birde çorap.
Canimincani Elifsaremmm geçmiş olsun. Ateşi çok artınca eli ayağı soğuyor, şükür sizinkinin ateşi pek yükselmemiş. Şurup zaten yarım saat içinde etkisini gösterir. Bence üstü inceyse göbeğine bir kat bişi örtün, çorabını çıkarın, eğer ateşi düşmezse ılık bir banyo yaptırın. Tekrar geçmiş olsun.
Deletedmom0086 Elifsaremmm çok geçmiş olsun canım bende yeni atlattım 39.5 ları gördük 😣 Allah yaşatmasın bir daha ne benim ne de sizlerin kuzusuna😣 Çorap filan herşeyi çıkar canım zıbınla dursun evin buz gibi olmasın ama çok sıcakta olmasın. Sakin kal. Bol bol su içir. Baktın ateşi yükselirse küvetine ılık su doldur oturt ılık suyla aynı zamanda sende baş aşağısını yıka 15-20 dk filan Allah’ın izniyle geçer 🙏 Çok çok geçmiş olsun tez vakitte geçsin İnşallah
Elifsaremmm Canimincani Çok teşekkür ederim. İlaç düşürmüyor ateşini hala sıcacık. Akşam 11gibi banyo yaptırdım. 🥺🥺
[silindi] Elifsaremmm Öncelikle geçmiş olsun. Bir daha duş aldırabilirsiniz. En son kaç gibi verdiniz Calpol ? 4 saati geçtiyse varsa elimizde Paranox fitil koyabilirsiniz. Ayından dolayı diş ateşi de olabilir ama düşmeyen ateş genelde enfeksiyon belirtisidir. Doktora götürün bence
[silindi] Calpol dolven dönüşümlü verebilirsiniz ama bence ısrarla düşmüyorsa doktora götürün derim, çünkü enfeksiyon belirtisi de olabilir tahlil yaparlar, çıkarsa şayet antibiyotik uygulaması yapılır atlatılır hemen inşallah sıkmayın canınızı 🙏🏻
Elifsaremmm [silindi] Teşekkür ederim .🌹Sabah doktora götürdüm üşütmüşüz ilaçlarla geçecek inşallah antibiyotik vermedi enfeksiyon görülmedi şükür.
245 Kizlar atese dikkat edin .benim kizimda ateslenmisti. 3 gun yatti hastanede. Hic dusmedi atesj. 3.gun nobet gecirdi. Sevk ettiler. O gun tam 7 kere nobet gecirdi. Belinden sivi aldilar. Sonuc menenjit cikti. Ben kahroldum o gun. Aglamaktan ayakta kalacak gucum kalmadi. Esim ailem Persian olduk. Ordanda antalya yogun bakima sevk ettiler.1 gun yogun bakimda kaldik. Doktorlar ölebilir engelli kalabilir yasayadabilir diyorlardi. Sonra servis odasina aldilar. 1hafta orda kaldik. Iyilestigini soylediler. Kontollere gelcen dediler. Ilac verdiler 3 tane nobet ilaci evde siringalarla veriyorum. Gecen hafta kontrole gittik 1 ilaci kestiler.3 ay sonra gene gidicez yine kescekler . Doktor erken tani oldugu icin kurtuldu dedi. Engel kalmadi dedi.cook begendi cocugun durumunu. Atesi basite almayin. Kolu bacagi kirilsin atesi olmasin. Dikkat edin lutfen kizlar.hemen doktora goturun
Elifsaremmm 245 Nöbetleri evde mi geçirdi hastanede mi? Çok geçmiş olsun Rabbim evlatlarımızı korusun.🌹
Bebegimucizem 245 geçmiş olsun kaç aylık bebeğiniz acaba menenjit aşısı olmadan mı menenjite yakalandı yoksa aşının bir etkisi mi olmadı
Deletedmom0086 245 Çok geçmiş olsun canım benim de en korktuğum şey ateş😣 İlk kez 6.5 aylıkken ateşlenmişti elim ayağım birbirine girmişti ikinci kez de geçen gün ateşlendi anne yüreği ne kadar sakin kalmaya çalışsamda korkudan ağlıyordum😣
245 Elifsaremmm Hastanede gecti videoya aldim doktora gosterdim hemen sevk etti. Allahtan hastanede oldu evde farkedemezdik
Veranur 245 canım cok gecmiş olsun Rabbiö birdaha yasatmasn 2.ay asısında menenjit oldu özel ası yaptrsammı die düşündüm suan korktum bende😔