eco1110- Kızım yumurta peynir yemek istemiyor kusmaya çalısıyor verirken ne yapmam lazım yumurta peynir keçi boynuzu karıştırıyorum az da su kokuyorum pütürlü birşeyi asla yemek istemiyor diye o kadar ezdim yinede yediremiyorum öğürüyor ne yapmam lazım zamanla yer mi acaba 7 ay 6 günlük
Uffsananebeslk eco1110- Bunları nasıl veriyorsunuz ? Mesela tatlandırabilirsiniz. Ben 1 yumurtayı haşlıyorum , hem beyazını hem sarısını dilimliyorum, içerisine doğal pekmez, peynir, bazen kayısı, bazen hurma, bazen de meyve püresi koyup veriyorum.
mucizeminnosum eco1110- benim bebeğimde öyle 7 aylık o da çıkarıyor ama zamanla alışcaktır doktorum kesinlikle karıştırma biz nasıl kahvaltı yapıyosak ona da o şekilde tek tek vermelisin bulamaç gibi karıştırma dedi ben tek tek veriyorum yumurta sarısı lor pekmez zamanla çıkarmadan yer diye düşünüyorum daha alışma evresinde belkide damak tadları olmuyomuş sanırım sonra bulamaç şeklinde alışırlarsa onu da burdan okumuştum birinin doktoru söylemiş
Kajuhan Uffsananebeslk ben yumurtadanın ceyregını ceyrek muz bazen elma bazen ikisi 1 tatlı kasıgı labne bı adet cevız eziyorum verıyorum
mucizeminnosum eco1110- benimkide yemiyo ama öyle öyle alışcak doktorum zorlama dedi yavaş yavaş veriyorum alışcaklar zamanla diğer türlü karışık haline alışırlarsa tek tek hiç yemezler ilerde bile biraz sabretcez sanırım