Alprslanatess Kızlar 2 aylık bebegım var bazı hastane durumlarından dolayı emzıremıuorum ve mama takvıyesı yaptığım an dırekt kusuyor bebelac denedım ilk beğenmedi şimdi hipp aldım beğendi fakat ne geri kustu nolcak böyle napmalıyım?
_Goktugunannesi__ Alprslanatess mamasını değiştirmeyi dene canım dokunmuş olabilir ki her bebek mama yedikten sonra kusuyo bence çevremde gözetlediğim kadar bende mama takviyesi yapıyorum sütüm yetersiz geliyo gazını çıkardığı esnada azıcık kusuyo Du ilk bebelac denedim beğenmedi aptamil geçtim 9 aydır kullanıyoruz bi sıkıntı olmadı
Su4835 Alprslanatess ilk 6 ay kusma olabilir eğer kilo kaybettirecek kadar yoğun veya fışkırır şekilde değilse korkma demişti dr.bide mamanın iyi gelip gelmediğini bir hafta gözlemle Ancak öyle anlarsın demişti.ben deneyerek buldum iyi geleni.her bebeğin bir alışma süreci var biraz zaman tanıyın midesinin kabul edip etmediğini anlamak için.her beslenmeden sonra gaz şeklinde çıkarıp kusuyorsa sorun değil ama mamayı tamamen ya da büyük kısmı çıkarıyorsa değiştirin
Busel Alprslanatess çok geliyordur. Cc azaltıp deneyin birde. Doktorum toksa kusar istemez demişti azaltıp deneyin
Bsrayk Miktar fazla gelebilir ya da reflüsü olabilir benimki de kusuyor reflusu mu var ona bakiliyor enfeksiyondan da suphelenilmisti cikmadı ilk hipp sonra bebelac simdi de aptamil hepsini de kusuyor bi baktırın isterseniz
Alprslanatess Busel ama ıstıyor yanı hep 120 cv verıyorum az verdıgımde ağlıyor bende anlamadım napcam bilmiyorum kustugunda da nefessiz kalıyor tıkanıyor