Seyda2309 Merhabalar oğlum 5 yaşında alerji testi yaptırmıştık akarlara otlara alerjisi var . Yarın doktora goturucem sanırım bahar alerjiside var kuru öksürüğü başladı . Aranızda var mı böyle olan şunu yaptım iyi geliyor dediğiniz tavsiyeler ?
Yesillimon Seyda2309 Benim oğlumda da alerjik bronşit var şuan çiğneme tableti veriyorum iyi geliyor.
Emine003 Seyda2309 benim oğlumun da var canım alerjik öksürüğü genelde toz var doktor onu veriyor onu kullanıyoruz 1 ay
Emine003 Seyda2309 öyle canım benim oğlumda şuan tangir tangir ama ciğerleri felan temiz şuan antibiyotik kullanıyoruz hasta da oldu zaten ateşte oluyo arada bakalım olmadı doktorumuzu arayıp bende toza baslicam 2 gün kullanıyorum hemen belli ediyo öksürüğü kesiyo ama tabi 1 ay kullanılması gerekiyo
Emine003 Seyda2309 Rica ederim canım 🤗 şuan evde yapabileceğimiz ne olabilir ki acaba bende onu düşünüyorum canım öksürmekten bi hal oldu çocuk 🤦🏻♀️
Yesillimon Seyda2309 Rica ederim cnm bir toz olanı birde çiğneme tableti olani var ilacın eger oğlun iştahlı bir çocuk degilse cigneme tabletini öneririm daha kolay olur hem senin için hem de oğlun için.
Emine003 Seyda2309 öyle canım bizde oturuyoz 😞 şimdi olips verdim biraz boğazını yumusatsin diye olmadı zencefilli ıhlamur denicem bide canım az önce ballı ıhlamur icirdim baya iyiydi şimdi gene başladı 🤦🏻♀️
Emine003 Seyda2309 sağol canım sizede çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah evlatlarımıza 🤲🏻 Rabbim dermansız dert vermesin inşallah 🤲🏻Bunlar geçici şükür ☺️