Dmnkls Bebeğiniz doğum kilosunun iki katına ne zaman geldi? Biz 5 aylık olacağız 4 gün sonra ancak doğum kilosunun iki katına geldik. Her bebek farklı bunu biliyorum ama genel anlamda 5. ay diye biliyorum. Sizlerde nasıl oldu?
Tgbtn Dmnkls benim oğlum 3.ayında doğum kilosunun iki katına çıkmış şimdi 13 ay 11 günlük zaman hızlı ☺️
Dmnkls Murataslan 4 ay 24 günlük şuan doğum kilosu 3230 şimdiki kilosu 6200 boyu 61 cm kız bebek doktor zayıf her emzirme sonrası 30 ml mama ver dedi. Emzirdigim için kasikla vermem lazım zor oldu şırınga ile denedim o şekilde biraz alıyor.
Murataslan Dmnkls bebeğin uyuyorsa ac değil demektir. Doktordan doktora değişen bir durum bir bebeğin çok kilolu olması iyi bisey değil sütü erken kesilen bir anne olarak söylüyorum anne sütü gibisi yok mama evet çözüm ama bebek açsa bir cozum
Murataslan Tgbtn amin 🙏 35 haftalık doğduk bizde. 2520 kg doğum sonrası hiç bir sıkıntı yoktu ancak sütüm gelmediği için 12 saat sonra düşük şekerden aldılar yanımdan. 1 hafta hastane de kaldı 2040 kg ile taburcu olduk. 11.200 olmuşuz bizde
Endmzakyol Benim kızımda 5.5 aylık 3.850 doğdu ama zor kilo alan bir bebek 😔 şu anda kilosu 7.200 şükürler olsun sağlığı yerinde