Kızlar öncelikle birisi 20 aylık (oğlum ) ve 31 aylık (kızım) iki bebeğim var . Kızım doğduğundan beri çok iştahsızdı yoğun reflüsü yüzünden ek gıdaya 1 yaşından sonra başladık ama hiçbir türlü yediremedik sonra bir doktora gittik be doktor aç bırakmamız gerektiğini söyledi sabah kahvaltısını yemedi mi öğleye kadar aç öğlen yemeği yemedi mi akşama kadar aç bırakacaksın dedi . Artık sabrım kalmamıştı ve bu yönteme dayanmam şarttı . Yaklaşık 1 yıldır aynı yöntemi uyguluyorum iştah açıçı olarak Kids Plus çocuk macunu yaban mersini özü ve karadut özü kullanıyorum şuan sabah 10 da yumurta bal domates salatalık ekmek yer 16.00 da ekmekli çorba içerler bizim öğlen uykumuz biraz uzun sürdüğü için biz bu saate kalıyoruz . Çorbalarda kemik iliği suyu kullanıyorum Sonra alıyorum dışarıya çıkarıyorum akşam ezanına kadar bahçede oynuyorlar eve geliyoruz 20.10 da akşam yemeği ve inanamıyorum birkaç gündür kızım o kadar acıkıyor ki ne pişirsem onu yiyor bamya yedi bugün bamya o kadar mutlu oldum ki dün kuru fasülye pilav yedi ondan önce kabak yemeği ve pilav yedi ben şok . Benim kızım Galiba artık herşeyi yiyor . Biliyormusun bamya benim boyumu uzattı ben çok severim bamyayı dedim bende çok severim dedi annecim dedi oturdu yedi. Benim kızım normalde sebze yemezdi . Ben sabrımın meyvesini aldım şükür inşallah darısı diğer kardeşlerimizin başına . Aç bırakın arkadaşlar bir müddet sonra sabrın sonu selamet oluyormuş.