Aysegulsonmez120817 Bebeğim 1 buçuk aylık ve mama bitirdigi an Bi an da ağız ve burundan dolu dolu kusuyor ve burnunu çekmeme rağmen hırıltılı bu durumu yaşayan var mı hep huzursuz sürekli ağlıyor bu yüzden mu bilmiyorum
naz-teke26 Aysegulsonmez120817 aynı seyı yaşadım hala yaşıyorum ıdrar yolu enfeksıyonu dedıler acıle götürdüm bu hafta yatırıp serum falan verdiler daha bı aylık çocuğa hiç bır faydası olmadı hala aynı onmzdekı hafta özele götürücem reflü yatağı falan hepsını denedım ama hala aynı normal dıyenler oldu bız Ikı ayı gectık hala aynı bence bı doktora götürün kötü oluyor burunlarıda tıkanıyor bu yüzden bende temızlıyorum ama dedıgınız gb hırıltı var hep
Yagmur988 Aysegulsonmez120817 Verdiğiniz mama ölçüsü fazla geliyor dur yada dinlene dinlene yedir hepsini bi anda içincede kusuyor benim kızım dediğin şekilde dik tut bebeğini bi yarım saat
Aycegul Aysegulsonmez120817 aynı durumu yaşıyoruz 45 günlük olduk bugün ödüm kopuyor zaten burunlarından nefes alıyorlar oda tıkanınca çok korkuyorum serum fizyolojik yapıyorum içindeki donmuş süt kalıntıları çıkıyor biraz ama hırıltı geçmiyor doktor normal dedi yenidoğanlarda bebek reflüsü oluyor dedi bende reflü yatağı aldım tabi devam ediyor burundan kusmalarımız geçer inşallah 😔
Aycegul Aysegulsonmez120817 ve reflüde hırıltılı solunumda olurmuş doktorumuz demişti 😔 bende korkmuştum acaba üşüttümü balgammı oldu diye
Ucansupurge Aysegulsonmez120817 reflusu var canım besledikten sonra hemen yatırma. Doktorla görüşün mutlaka
Bebekle_birgun Aysegulsonmez120817 kızım 4-5 ayına kade hep kustu reflü dediler bakıldı herşeyine ama emdiği zaman gaz çıkarmaya çalışırken bütün testleri yaptırdım ama bişey çıkmadı sonra ebeye de sordum ben aynı şekilde burundan geliyordu. Ebe de reflexlerni çok iyi kullanamadıkları için burundan gelmesi normal dedi Şuan 11. Ayına girecek çoktandır kusma huyu yok çok şükür 🙏