Ironsides Yigitkomuz_ valla o sislik ve gaz bendede oluyo ve birde bazen karnim agriyo bende sezeryan istemezdim ama bayram oncesi diye benxe sezeryane aldilar benide
Yigitkomuz_ Ironsides evet ya gaz ve şişlik çok kötü oluyo bide biri gelince falan sisiyo rahat olamdigimda kıyafetlerim hic güzel durmuyo karnım çıkıyo bayramlarımıza naptilar acaba ameliyatta bide özelde oldum ben 😂😂
Gamzeren13 Benimde aynı pembemsi bazen daha koyu oluyor bi şişiyor karnım bi iniyor ama arada bi kaşınma tutuyor elimi ordan alamıyorum 😏🙈
Ironsides Gamzeren13 en gıcığıda uyusuklugun verdigi his. Ya cok garip gecen gobegimde kalan kahverengi lekeleri lifledim allaahim bu nasil gicik bi his ya ayagim uyusmusta kasiyomusum gibi 😂onceden haberim olsaydı. Keske sezeryan hakkında
Aesma 14 ay oldu hala sezeryan yerim mor çok belirgin🤦🏻♀️ Canımı sıkıyor bu durum sanırım cilt tipiyle alakalı ve hep böyle kalacak😪
Sevde123 15 aylık hala mor kırmızı gibi değişik bişey ama çoğu arkadaşımın beyazladı hep benden sonra doğum yaptıkları halde 🤔
ayazasaf Ironsides benimde lazer yapıştırma oldu dikişin sol tarafı hiç görünmüypr bile ama sağ tarafı hem ağrıyor hem mor hemde ara ara galiba kıl kökü ter dönğnce sivilce gibi olup kanıyor doktora gidebilsem bi soracam ama