Kutayeda Kızlar merhaba bebeğim on gün sonra sekiz aylık olacak ama mama yemesi azaldı bu normal mi biberonla resmen oynuyor 30 60 cc zor yiyor ama gece 120 yiyor gıdadan olabilir mi sizlerde de azalma var mı
Deryak52 Kutayeda Benim bebeğimde öyle 10 aylık Yenidoğan biberonumuza devam ilk aylar çok yerdi sonuna kadar saat başı verirdim mama dayanmazdı ek gıdaya gecince azaldı
SelimZeynep Kutayeda bizimkindede hem ek gıda alyr hemde hemde mama arttı anlamadım valla obez olmaz inşallah. Gece kaç defa uyanıyr sizin bebiş bizmki 2 3saatte bir uyanyr
Kutayeda Deryak52 canım onu hiç kullanmadım bu faydası yok şeker sadece ve bır araştırmaya göre zeka gerılığı yapıyormuş kendım yapıyorum
Kajuhan Deryak52 cici bebeyı kendınız yapın lütfen hazır vermeyin cocuklarda zeka geriliğine sebep olacak yiyecekler arasında yerini almıs
Kutayeda Deryak52 zaten bır yararı yok sırf sızdırıyor bebegı trendyolda organık bebe bıskuvısı var onu kullanabılırsın
Deryak52 Kajuhan diyetsiyene gittin bugün bebeğim için bu vitaminlerden verdi meyveli mamalarda vericek yaşına girince bir yaş üstü dedi o meyveli mamalar