hhacerozer Mesudei ya bizimde öyle normalde istahı iyiydi aslında ne zaman çıkacak acaba bu diş bugün geçti kızımın ateşi benim
Buuycu masatl İlk dişlerin nasıl geldiğini anlamamıştım 4. Ayda 2 diş birden gelmişti şuan 13 aylık olduk üstte 8 altta 6 dişimiz var 4 köpek dişimizden 2 si çıktı diğerleri de bir iki haftaya çıkacak diş döneminde sadece yemek yememe sorunu yaşadık
Goktug80 Lilybaby bizimki de iki haftayı geçecek diş mi uyku gerilemesi mi anlayamadık. Gece uykuları kabusa döndü gece olunca bi ağlamalar huzursuzlanmalar
busranurakdemir masatl ilk alt iki dişini 8 ay 10 gunlukken çıkardı cok zor oldu ama üst ikisini de 9 aylikken cikardi o zaman ates ishal grip ne varsa vardi tam 2 hafta sürdü patladığı gece ferahladik anında düzeldi diş jeli kullandim cok ferahlatti suan 1 yas 15 günlük yine iki disi kabardı ates 1 gun oldu ve huysuzluk cok fazla
hhacerozer busranurakdemir ishal nasıl geçti acaba benim kızım üç gün ateşlendi üçüncü gün ateş bitti ishal başladı
Edsche masatl 4.aydan beri salya derdimiz var ama şu an 8,5 aylık hala hiç bişey yok. Sürekli huysuz huzursuz sinirli amaaan bilmiyorum dişten mi başka bişey mi
Merveyzc1 masatl 8 buçuk aylıkken ilk dişini çıkardı oğlum aşırı zorlandı 3aylıkken başlamştı ağrısı zeytin yağı karanfil kürü yapıyordum dolapta bekletip o biraz rahatlatıyordu şimdi 1 yaşında 4 dişi var ve hala zorlanıyor şuan diş jeli kullanıyoruz hemen ağrıyı kesiyor bence kendinizi de bebeğinizede eziyet etmeyin diş jeli kullanın derim
Hevimm masatl merhaba benim kuzum 5 aylıkken çıkardı huzursuzdu ağlıyor uyumuyordu Her gece bir fitil yapıyordum çok rahat atladık bu dönemi şimdi 6 aylık oldu dişleri artık ısıracak kopacak kadar büyüdü ama yimede arada çarpol yada fitil veriyorum
cherrysu AysuL Yaa merhaba. 💕 Bizim de üst yan dişler dediğiniz gibi uçları çıktı biraz uzadı kaldı öyle uzamıyor. İlk kez böyle oldu 5.6.dişleri bunlar. Endişelendim ben de.
cherrysu Bilen, aynı durumu yaşayan varsa çok sevinirim. 5.6. Dişlerimiz üstten patlamıştı. 2-3 hafta oldu uçları geldi biraz uzadılar ama kaldılar öyle devamı gelmiyor. Endişeleniyorum bir muayeneye götürsem mi diş doktoruna? 14 aylığız.
kalbimegem masatl bebeğim 4 aydan itibaren diş kasinmalari başladı ha çıkardı ha çıkaracak derken ilk dişini 9 ayda patlattı ne salya oldu ne ateş ne ishal sadece uykusu çok sık bölündü gündüz uyumadı ağlayarak uyandı ağrıdanmis meğer ben bilemedim diş çıkınca anladim
Acemanne29 Dalbanrabia27 biz 2 buçuk aylıkken başladık salyaya son 1 hafta 10 gündür huzursuzluklar da var 4 huçuk aylık olucaz hafta sonuna
Turkemse masatl bizim ki 7 ay 15 günlükken çıkardı farkında bile olmadık 2 gün sonra 2. Dişi de çıktı çıkar merak etmeyin
Babykoala Bende bugün farkettim beyazlığı hep kucakta her yere beraber gidiyoruz bir yere gittiğimi görsün odadan çıkmadan başlıyor ağlamaya
Cemosss Yeniannee_ maşallah ne gibi belirtiler vardı acaba benim bebeğim 3ay 25 günlük salyalar var omzumuzu emiyo devamlı herşey agıza gidiyo bende acaba dişmi diyorumda
__Minik1Bey__ masatl 3 ay 14 gunluguz oğlumla : damak kasintilari başladı😕damagimiz dişe hazırlanıyormuş. Allah hepimize kolaylık versin canlarim😇
muzicelerim2 masatl dün farkettim üst ön sol dişi ucunu çıkarmış elimle kontrol ettim huysuzluk ateş VS olmadı sıradan normal devam ediyoruz hayatımıza 🥰
Mineasel masatl eline salatalık kabuğu yeşil soğan sapı verebilirsin çok rahatlıyor birde calgel dil jeli çok rahatlatıyor bunlar