Dilem5564 Kızlar bebeğim 35 günlük göbeği bi hafta demeden düşmüştü sonrasında kabuk bağladı kan azıcık oldu zerre kadar o süreçte. Şu ana kadar bişey yoktu az önce bezini değiştirirken gördüm sarı gibi beyaz gibi bi akıntı göbeğinde çok panikledim şuan. Başına gelen veya bilgisi olan var mı ? Doktora götüreyim mi
AselZeynepli Dilem5564 bizim de o donemde olmustu gobegine dokunup baktığımda sanki daha kaynamamis gibiydi ben de daha ellemedim kendiliginden geçti
Gulnur Dilem5564 Hiç öyle bir sıkıntı yaşamadım. Ama bayağı zaman olmuş bence siz her ihtimale karşı doktora götürün
Belisss Dilem5564 bızdede sarı bıseyler akıyodu doktora goturdum temızledı bıde bacoderm krem verdı bı kac gun ıcınde gecırdı
Dilem5564 Gulnur gittik doktor bi sıkıntı yok dedi içim rahatladı ama kaynamaması hala canımı sıktı biraz kaynanamın payı var banyo yaptırırken çocuğun orasına sürüyo süngerini 😒😒
Dilem5564 Belisss bana da tekrarlarsa iltihap söz konusu olabilir takip edelim dedi dayanamayıp gittim doktora teşekkürler 😊
Dilem5564 Gulnur ben panikten çok düzgün söyleyemedim galiba ama kendisi de kabul etti haşin yıkadığını 😊 bide bazen laf anlatamazsın ya bazı insanlara bu o tarzdan ben artık saldım onu 😂