-Mathilda- bana zamamninda gerek yok dedi doktor israrimla damla kullandım sidefer bı şişe sonra 1 yqsya bıraktık kaç kez kan verdik ama bişey demediler 3 yaşında bı doktor dedi ki rutin kontrolde kan değerine demirine bakalım Allah razı olsun kadından demiri 4.89 çıktı şok olduk devlet üni hastanesi ve özel gttik sırayla demir şurup verdi kullandık yükseliyor şurup birakimca tekrar düşüyor hematoloji bölümü ne gönderdi orda takipte şükür Akdeniz anemisi vb çıkmadı düşme sebebi yemek yedrrken yoğurt vermem c vites eksik yedirmem hep ciğer eksik yedrmem vb bu konuda etkilemiş şu an ilaç bıraktık kontrol gtcez yine ins yukselmistir şurup sabah akşam 5 ml den günde 10 ml içiyordu çok düşük diye toparlansin diye dişleri çürüttü dolgu yapıldı küçük yaşta ama sağlığı yerinde olsun dedim Allah korusun bilmesek daha habersiz olacaktık ihmal etmeyin gerçekten ben 7 aydır uğraşıyorum bı sayi bile artsa seviniyorum damla içeriği temiz diye düşünmeyin içinde cinkosu ve değeri daha yüksek olanı versin bir an önce yükselsin demeiri ins