kirmizibalikgolde Arkadaşlar sepetime iki tane ürün attım.. ama 5-6 tane kupon denedim indirim olmuyor.. neden acaba ..Çok Al az öde yazıyor üstünde onunla alakalı mıdır kupon kullanamayacak mıyım??
Zeynepee kirmizibalikgolde bilerek öyle yapiyolar zaten seneye kişliklarini alicaktim Hepsini oylr yapmislae ki kupon olmasin
hayalperest2310 kirmizibalikgolde çoğu ürün zaten çok al az öde ne diye kupon diyorlarsa bir aydır bir ürünü bir eklemişim hep aynı boş yani
oglumubeklerken kirmizibalikgolde aşırı sinir bozucu cidden. Oğluma şapka sandalet ve terlik alicam begendimlerimin hepsi çok al az ode
kirmizibalikgolde Asyaayaz1 ama onları beğendim bütün güzel ürünlere hatta sitedekinin yarısından fazlası çok Al az öde ibareli . Hiç bunlara kupon gelmiyor mu ?
kirmizibalikgolde Kerem0210 kız nasıl buldun çok Al az öde olmayan benim kupon vardı da gitmiş yapistiramiyorum suan 😀
Denizanasi92 kirmizibalikgolde evet önceden böyle değildi bazı şeyler çok avantajlı oluyordu bende artık bişey alamıyorum bu yüzden
Gryffindor Kupon nerdeyse hiçbir işe yaramıyor. Kampanyasız kıyafet bulana kadar sepete eklediklerim bitiyor