Zelislina Bu iki aşıyı aynı anda yaptıran var kı anneler. 10 gün snra 3 aylık olucaz . Dr umuz ikisini yapalım dedi. Ama çevremdeki arkadaşkar aynı anda yaptrma bir ay mesafe olsun diyor ben anlamadım :/
edafmo Zelislina biz 3.5 aylık olduk henüz menenjit istemedi bizden doktor rotayı 2.dozu da yaptırdım ama. Menenjit biraz ağır olabiliyormuş ateş huysuzluk falan ikisi birden nasıl olur bilemedim
Gokturk_ Zelislina 5.ayında rotanın ikincisi ile bexsero 1.doz aynı anda yapıldı iki koldan birşey olmadı canım
NumanAtakan Zelislina dün yaptırdım rotayı da menenjit aşısını da 3 aylığız ateş yaptı huysuzlukda beraberinde çok üzüldüm hep gülen oğlum bi durgunlaştı ama sorunsuz geçirdik ilk geceyi şükür
S2022 Zelislina doktorlarn aşı takvimi farklı farklı,ben 6,ayda menenjitin 2şer dozlarını aynı anda yaptrdm ama diğer aşılardn daha ağır söylym bebekleri çok yoruyo,şimdiki aklım olsa 6aydan sonra 2 doz yaptrrdm ,rotayı yaptrn ama onun bi zararı yok
Gokturk_ edafmo bexsero 1.doz tek başına yapıldığın da huysuzlanmıştı ilk gün ama 5.ayda ikisini aynı anda yaptırdım birşey olmamıştı
tekbasimabakiyorum Zelislina arkadaşlarınız bir şey bilmiyor. Canlı aşılar birlikte yapılır. Arkadaşlarınız doktor mu?