Miniktavsan Kızlar bebişim 2bucuk aylık oldu. Sık sık emmek isterdi şimdi 3 saati buluyor bazen geçiyo gün içinde uyuduğunda 3 saatte bir besleniyo diyebilirim. Gece de uykuya dalınca 5 6 saat uyuduğu oluyo. Bu son zamanlar hep böyle.. Sizce normal bir değişim mi bu uyandırmıyorum cunkü acıkınca uyanıyo ama içim yine de rahat etmiyor uzun süre geçince. Sizde durumlar nasıl? Ne kadar uyuyor ne kadar besleniyorsunuz?
Gulsen Miniktavsan bizdede o aylar oyle olmustu acikinca kalkiyordu sadece bazen gece 1 veya 2 defa kalktigini hatirliyorum 1 ay sonra 2 saatte bi kalkmaya devam etti
Ozdamar_elif Miniktavsan benim bebeğimde gece 12 ile 1 arası uyur bida sabah saat 6 da kurulmuş alarm gbi kalkar pek şaşmaz saati 🙈😂 gece uyandirmayin emzirmek için bu şekilde alissin acikinca onlar uyanio nasıl olsa🤗
Miniktavsan Gulsen bizimki gece 2 de uyuyo sonra 7ye kadar falan uyuyo güzel bişey sanırım bu? 😅 Bilemedim uyandırsam mı diye
Sevda6767 Benimki de öyle canm uyandırmak da istemiyorum pek tavsiye edilmiyor 5 saat falan uyanmiyo ne yapsam bilemiyorum ama 5 saat bence çok değil
Miniktavsan Sevda6767 banada öyle geliyo geçenlerde 2 de uyudu 8de uyandı emdi mesela cok mutlu uyanıyo uzun uyuduğunda uykusunu almıs oluyo, 🤗
Azraemirefe Valla benimkinin huyu iyice değişti.surekli memede çok az uyuyor . Umarım önümüzdeki aylarda düzene girer.yalanci memede almadı iş güç yaptırmayı.yinede çok şükür sağlığı yerinde olsunda razıyım kucağımdan inmemesine...
Narin Benim oğlumda 2 buçuk aylık.Gece 1 de uyur şaşmaz kolay kolay.Son 1 haftadır 4 buçuk 5 e kadar uyuyor kalkmadan.Sonra ise 1 buçuk saatte bir fala emmeye kalkıyor.Gece uykusu bebeklerin gelişimi bağışıklık sisteminin kuvvetlenmesi açısından çok önemli.Onun yüzünden uyandırmamak gerek.
bynduru Narin benim kizimda iki bicik aylik.sizin gibiyiz ayni.ama doktorumuz uc saati gecirme diyor.ne yapacagimi sasirdim
Narin bynduru Yenidoğan için geçerli max. 2 saati geçmemeli ama artık neredeyse 3 aylık oldular gece uykuları önemli ve düzene girmesi gerekiyor.Ve zaten acıktıkları zaman kendiliğinden uyanıyolar zorla dürtmeye gerek yok:))
Hilaldrgn Benim kızımda 2,5 aylık doktorum 6 saate kadar aç kalabileceğini söyledi gece uykusu önemli bölmemek lazım
bynduru Narin bende soylediginiz gibi yaptim bu gece.Ama doktor hanim bir aylik bebek 2 saatte bir iki aylik bebek 3 saatte bir uc aylik bebek 4 saatte bir gece emzirilir diyor