Yavrum_veben2 Kzılar bebeğim verem aşısı oldu bugün 2 ay 8günlük ateşi çıkarsa doğal neler verebilirim şurup yerine
mirgulak Yavrum_veben2 yani surup bebekler icin uretilmis sonucta ama dogal bebeklere ne kadar yararli bilinmez verilir mi o mechul bagirsak florasini bozabilir sadece ilik dus alinir ates icin
Gryffindor Yavrum_veben2 2 ay 8 günlük bebeğe doğal bir şey verilmemeli. Yine en mantıklısı şurup olur. Emziriyorsanız siz sarımsak falan yiyebilirsiniz belki çok da etkili olacağını sanmam.
Ogretmennnnn_____ Yavrum_veben2 2 aylık bebeğe bir şey yedirilmez verilmez bagırsak florası bozulur yani duş da 3 gün yasak ilaç vermekten başka bi yolu yok en fazla koltuk altınA alnına ıslak bez koyabilirsin oda ne kadar etkili olur bilmiyorum
Alparslanmother mirgulak Aşı olan bebek 3 gün banyo yapamıyor malesef o yüzden 1 cay kaşığı calpol verilir doktor ve hemşiremiz böyle söylemişti bize 3 cocugumda da verdim ateşli olunca
birinsan14 Ek gıdaya başlayana kadar anne sütü veya mamadan başka hiç bir şey verilmiyor. Ateşi çıkarsa kilosuna göre ateş düşürücü verirsiniz. Fazla da vermeyin ölçüsüne göre veriliyor
birtatlivera Yavrum_veben2 Bebek ateşlenip, huzursuzlaşacağına, acı çekeceğine; her aşıda ateşi oldu, her aşı da ateş düşürücü verdim. Hiç o ateşten ve huzursuzluktan mahvolmuş hallerine dayanamazdım. 🌸
Skylifee006 Yavrum_veben2 bence birşey vermeyin siz parol için emziriyorsanız sütten bebişe geçer az da olsa fayda sağlar. Emzirirken bir tek parol içebiliyoruz malum 🫶🏻 Ben çoğu aşıda böyle yapmıştım tabi doktor tavsiyesi ile
mirgulak Alparslanmother bizimde bugun asimiz vardi bizede oyle degiler lakin doktor parol srup yazmis calpol yerine icerik ayni mi ki