Tugba_28 Kızlar benim 2 aylik bebeğim var yavaş yavaş rota asi yaptırma zamanımız geliyor bizim doktorumuz asi yapılmasına gerek olmadığını söyledi . Siz ne yaptınız yaptıran varsa aşının yan etkisi oldu mu?
Minikkalbinannesi Tugba_28 bizim doktorumuzda yapılması gerektiğini söyledi rota ya yakalanırsa zor atlatabılır dedi yaptırdık bız bı sorun yaşamadık
kkbrylmazz Tugba_28 benimde 2 ay 13 günlük önümüzdeki aşı tarihinde rota aşısını Eczaneden alıp aile hekimliğinde yaptırıcaz damla şeklindeymiş.Doktorumuz yaptırın dedi
Tugba_28 Aybalosmoms Minikkalbinannesi cevap verdiğiniz için çok teşekkürler valla ben de çok şaşırdım gerek yok demesine
Aybalosmoms Doktorunuz mu rota aşısı yapılmasına gerek yok dedi?😳 biz 3 ay 2 günlüğüz dün yaptırdık, hafif bir huzursuz oldu gazı oldu biraz uykuya geçişte zorlandı, banyo yaptırdık gazlarını çıkardı ve uyudu, öyle büyük bir rahatsızlığı olmadı
Sedaegemre Bende büyük oğlumda yaptırmıştım 3 gün sonra bebeğime de yaptıracağım doktor da önerdi hem de daha önce eczanede çalıştım biliyorum şimdi de çocuk doktoru ile çalışıyorum bnce de yaptırın 🌸🦋
sinemece benim kızımda 2 ay 13 günlük. ben yaptırmayı düşünmüyorum. bizim doktorumuz da sadece hatırlattı. önemli bir aşı olsa yapılması zorunlu aşılardan olurdu diye düşünüyorum.
turnakusss Bizim doktorumuz mutlaka yapacağız ve yaptırdık hatta 2 gün sonra 5 aylık olacağız ve 2. Doz rota ve menenjit olacak. Bir bilim insanı neye güvenerek gerek yok dedi, şaşırdım. Oysa ki çocuk rota virüsüne yakalansa 1 hafta-10 gün hastane yatışı olur, kilo kaybı olur dedi 32 yıllık doktorumuz. Bence doktorunuzu değiştirin.
Tugba_28 Benim bebeğim doğumdan sonra 7 gün yoğum bakimda kaldı baştan beri doktorumuz aynı bebeğim hakkında her şeyi bildiği için aynı doktora devam ediyorduk doktorumuzu değiştirme zamanımız gelmiş haklısınız