Merhaba hanımlar oğlum 10 aylık kış ayı boyunca geçmeyen bi öksürük ve burun akıntısı vardı kaç defa dontora gttik suruplar verdiler (iburamin ventolin calpol dolven) ama geçmedi muayene ediyolar bu çocuk sağlıklı yapıcak bşy yok dyolar 2 defa röntgen çekildi temiz dyolar ama çocuk bogulur gibi öksürüyor balgam birikiyo sanki boğazında öksürürken kusucakmış gübi oluyo her dk öksürmüyo suan ara ara öksürüyo geçen hafta rahatsızlandı devlete acile gttik çok ağlıyordu durmuyordu ben rica ettim bogazına baktı bogaz enfeksiyonu olmuş dedi calpol dolven verdiler geçmezse çocuk doktoruna götürün dediler bi snraki gün ateşlenmeye başladı şurup verince geçiyo bi kaç saat keyfi yerine geliyor ama snra yine ateşi yükseliyordu ama suruplarıda saati saatine vermedik hata ettik bizde bi kaç gün snra baktık çocuk artık bitkin düşüyo ateşten tekrar doktora gttik sırtını dinledi solunumunu saydı bronşit olmuş dedi o gün zaten çok yorgundu oğlum gecede gündüzde uyumamıştı görüntüsü kötüydü doktor bize yatış verdi ama bi türlü damar yolu bulamadılar ordada zaten kötü olan çocuk aşırı çok ağlıyordu dayanamadık dedik çıkalım özele gdelim yatarsa orda yatsın ama arabada uyuyakaldı dedik eve geçelim uyanınca gderiz biraz uyudu bide şurup verdik biraz yüzü gülmeye başladı öyle öyle biz bida hastaneye gtmedik eşime inanıp hem yatışı iptal ettigime hemde drek başka hastanaye gtmeyip arabadan inip eve girdiğime çok pişmanım çocuk şuan iyi aslında arada bü öksürüyor balgamlı gibi ama benim içim bi türlü rahatlamıyor sanki kötü biy varmışda birden ortaya çıkıp oğluma biy olucakmış gbime gekiyor eşim abartıyosun çocuk iyi işte dye gtmek istemiyor doktora bronşitmidir gerçekten kötüleşir mi o doktor boşuna yatış vermemiştir dye düşünüyorum hep