Mrv-dm Zeytinyağı konağı çoğalmaz cogaldı diyenler uygulamayı dogru yapmamıştır . Zeytinyağı ile biraz beklettikten sonra saçının ters yönüne doğru tarayacaksınız tarağa geldiğini göreceksiniz konakların
nefertitiwoman Mrv-dm ben dediğiniz gibi yaptım şimdi geçti gibi konak tarağı değil de ince uçlu tarakla yaptım üstelik konak tarağı olsa komple giderdi sanırım artarsa alacağım yoksa her banyo öncesi zeytinyağıyla yapsam geçer herhalde az bişey kaldı
nefertitiwoman Bebegimm1 @aura_meselesi_bu_sekerim Zeytinyağıyla denedim geçti gibi kızlar ya yine de geçmeyip artarsa sizin dediklerinize bakayım sağolun
nefertitiwoman Emine_elis benim bir buçuk aylığı geçti bir haftadır var ben de kepek sanıyodum iyiki artmadı konakmış meğer
TalentedMom nefertitiwoman konak bu benim de oğlum çok olmuştu duşa girmeden önce hindistan cevizi yağı sürün bekletin sonra konak tarapıyla tarayın ılık suyla yıkayın
S2022 nefertitiwoman konak daha kabuklu oluyor belki deriden deriye değişr blmyorum ama kepek gibi geldi bu, saçlarını yağlayıp geriye doğru tarayın anca öyle gider
nefertitiwoman S2022 ben de öyle düşünüyorum zaten hemen geçti konak olsa hemen geçer miydi bilemiyorum ama kaşlarında var mesela daha kalın yağ tabakası şeklinde bak o geçmedi
S2022 nefertitiwoman konak daha kabuklu oluyor belki deriden deriye değişr blmyorum ama kepek gibi geldi bu, saçlarını yağlayıp geriye doğru tarayın anca öyle gider
nefertitiwoman Mrv-dm Feza4554 Zeytinyaiğıyla yaptım kafası geçti gibi ama kaşlarında var orayı da mı taramak lazım elimle övdüm sadece geçmedi
Mrv-dm nefertitiwoman onları da kaş tarağınız varsa onunla deneyebilirsiniz belki yada cok bastırmadan tırnaklarınız ile